IDAG FLYTTAR VI !

flyttgubbarna ska komma när som helst. jag måste platta håret och sminka mig. sen ska jag gå till nya lägenheten. bjuder på dåliga outfitbilder med webbcameran. vet inte om jag kan blogga idag. jag hoppas! :) vi hörs. ♥


FLYTTAR IMORGON !

jag har varit i nya lägenheten idag och kollat. vi flyttar ju imorgon. så i helgen vet jag inte hur det blir med uppdateringen. om jag lyckas få internett i helgen. för på lördag? ska jag till stan och ta en liten fika med sofia samt kanske utgång, vi får se. bara så ni vet. ska käka pizza när mamma kommer hem (hon är i lägenheten.) sen ska vi dit igen. vi hörs ikväll! love you.


strumbyxor


dagens outift. (gammal bild.)


JUL !

DET HAGLAR UTE? ELLER SNÖAR?
- DEEEEEEEET ÄR VINTER, ÄNTLIGEN!


ALLSÅNG PÅ SKANSEN SOMMAREN 2009

haha, kom och tänka på allsång på skansen i sommras med fanny, hanna och johanna. haha. när måns kom och tog på min hand. hur jag skrek haha. gud va jag saknar. han är ju skit snygg verkligen! ´

vi var skit taggade. hade köpt mat och gott.

centrum typ 4.00 på morgonen. nu jävlar!

vi köa till nio? utanför skansen. sen sprang vi in för att få bra platser!

fanny i kön.

jag i kön.

bänkarna fylldes på.

vi målade mina fingernaglar i kön. haha.

sen kom söta hanna och johanna och gjorde oss sällskap!

måns hade genrep.

det var typ 40 grader i solen. vi satt i solen. så vi andvände mitt paraply som som perasoll.

anders bjöd på bullar.
 
mååååååååns kom till oss!

det var en skiiiiit mysig dag tills kvällen, haha. fanny du vet. men annars tack för sommarens bästa dag tjejer!


GINA TRICOT


bara jag som tycker den här är skiiiit snygg?


jag är kär i diiiiiiiiig


GODMORGON !

godmorgon bloggen! :)
haha, jag har precis fixat mig. duschat och plattat håret. sminkat mig och tagit på mig kläderna. kanske lägger in en dagens outfit. ska kolla lite på ginatricots hemsida nu, hörs snart!


SÖTNOS !

har precis sätt klart på IDOL. behöver jag ens nämna att jag är arg? haha, felix åkte ut. :( det var ju typ ENDAST derför jag kollade. haha, jag föll för honom ju! sånt där gulligt garv + han kunde ju sjunga och spela gitarr. jag älskar sånna killar. fyfan, nu suger typ alla. haha. igentligen är han ju inte snygg, mer söt. haha. jaja. jurryn fattar inte att jag skulle rösta en miljon gånger på honom. ingen fattar det. JAG ÄÄÄÄLSKAR HONOM. och björn gustafsson och måns zermelöv och darin och ola..
såååån alice kille!


GAMMAL BILD


en bild ifrån förra vintern blond och med läpp piercing.

har ingeting att blogga om. :(


VB

nu har jag gjort en VB! haha, lite mobbad sådär. men haha, ni får se riktiga mig. osminkad stor tjocktröja och bara allmänt ful. haha. + en lite dubelhaka haha, garvar ihjäl mig. men man måste bjuda på sig själv.
jag skämer verkligen ut mig för mina FÅ läsare. men trogna! ;)


BARA FÖR ER (A)

ikväll lovar jag:
• en hiss och diss lista.
• och en videoblogg.
häääääärligt va?


BÄSTAVÄÄÄÄÄÄÄÄÄN

jag vet inte vad som har hänt, men jag har inte samma blogglust längre. ska försöka hitta tilbacks till den. men just nu och några dagar framåt är jag upptagen med att flytta. på fredag flyttar jag. så jag måste verkligen packa. nu ska jag packa. och lovar att uppdatera ett par inlägg ikväll. jag har saknat bloggen men har inte haft något att skriva om! men ska försöka hitta på något intressant. har ju tappat nåstan alla läsare. synd!

den bjuder jag på!


JAG ÄLSKAR DIG !

min bästavän har blivitt brunett! hon är skit snygg idet. nu kan vi vara brunettwiinis!


HEJ


bästavän


.. jag älskar dig, förevigt.


SHOPPAT !

förlåt för att jag inte skrev igår. orkade inte bara. men nu tänkte jag lägga upp det jag köpte som någon önskade. :) hihi.

typ värmespray. jag plattar håret varje dag. och det har slitit mitt hår väldigt mycket. så varmespray behövs.

strumbyxor, hahaha..

söta troooosor.

rosa sockor. så alice!

uggs. bra att ha nu när det blir kallt.

väntar på frukost. ska åka till djurgården idag? kanske. mysigt. trött och sliten. vi hörs!


STAN !

kvällen blev inte direkt som förväntad.. blev en mysig hemma kväll istället. kul, verkligen jätte kul. JAG VILL UT! men nu ska jag snart åka in till stan, köpa nya skor kanske nån snygg tröja. well see. kanske lägger in en VB gillar ni dom? haha, jag tycker det är rätt roligt. jag tänker fortsätta med det iallafall! även fast jag kanske skämmer ut mig och ja. but, thats me. haha. försöker låta bra på engelska. om vi sägersåhär mitt engelskautal är inte det bästa. nej, men nu sak jag åka in till stan! vi hörs när jag kommerhem, förhoppningsvis med ett par nya höst stövlar iallafall! puss på rumpan.


UPPDATERING !

ont i magen men som jag sa JAG VILL VERKLIGEN UT idag.. :) nu har jag fixat en videoblogg och ska vänta på att marlene hör av sig, sen så ska jag typ möta dom i stan? i dont know..

haha..


FEST!

marlene ringde nyss och fråga om jag ville följa med på fest. hihi, självklart! (nej, jag dricker inte.) så nu har jag suttit och plattat mitt hår. ska käka med storebror och hans flickvän sen och mamma och alva. ni ska få en VB också, innan jag går! :)

storebror och jag för längesen..


FREDAG

hej bloggen!
på mammas jobb idag igen.
min blogg uppdatering har blivitt dålig, jag ska bättra mig. ska försöka fixa en videoblogg idag. skulle ringa marlene halv 4 men hon svarar inte. så marlene om du ser det här. ring ring ring ring! föresten igår när vi var i stan vet ni vem jag stötte på? DANNY. haha. jag gick förbi han och vände mig om:
- DANNY! (och pekade på honom.)
- Alice peka inte.

så spran mig syster fram och tog fotto med han. ska lägga in den sen. har den på mobilen (som visningsbild.) skit snygg. han var typ där med sin tjej? vid skanstull. gissa om jag var lycklig resten av dagen? sen gick vi och åt thai mat. nu ska jag försöka ringa marlene igen. jag måste ut ikväll. orkar inte längre sitta och slöa hemma. vi hörs!


MAMMAS JOBB

sitter på mammas jobb. hon slutar snart, eller om en timma typ. då ska vi till vårdcentralen för att ta blod prover. puss.


BRITNEY SPEARS



tack mamma. jag älskar dig!


IDOL

kollar på IDOL, nån mer som gör det?


IDOL

kollar på IDOL, nån mer som gör det?


BLOGG


ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar.


DÅLIG UPPDATERING

förlåt förlåt förlåt förlåt! för dålig uppdatering.
har inte orkat eller haft lust till att blogga. idag? jag var inte i skolan. har ju varit sjuk länge nu. ska typ opereras. men vi har inte bokat än eller så. men imorgon SKA jag till skolan iallafall. har tränat idag, inte bra eftersom jag hade feber igår. men jag ville värkligen. i love träning. haha. sen träffa jag marlene hon berätta om henne och lukas. åh när jag hör dom vill jag bara också ha en pojkvän! dom värkar vara så gulliga tillsammans, eller dom är. har ju iof bara träffat lukas en gång. men då var dom sjukt söta tillsammans! glad för hennes skull. nu ska jag snart sova. skit trött verkligen. godnatt bloggen, vi hörs imorgon med bättre uppdatering jag lovar! puss.


HOME

hemma!
eller har varit hemma en stund. jag hade feber imorse men endå ville jag följa med till IKEA. så vi gick runt där, kom inte ut med någonting. ovanligt? haha. sen hämta en TV hos nån person. kom hem för ett tag sen. gick in i duschen. nu mår jag bättre. ska sätta på en film, måste bli frisk till imorgon. jag ska till skolan! vi hörs senare. :)


GODMORGON

godmorgon bloggen!
somnade typ skit tidigt igår, stakars amanda fick sitta uppe själv. förlåt. men vaknade med VÄRSTA halsont, magont. det här är inte kul. ucsh, jag har mycket plugg att göra också. lyssnar på robin begntsson, han är ju så jävla snygg och bra! nej men nu ska jag försöka få i mig lite frulle, skint ont i halsen verkligen. hörs senare.


BÄSTAVÄN





bilder från igår.


HEMMA FRÅN DONKEN !

nu är vi hemma igen! webbar med fanny och har micken på. skit kul!

syster påväg till stan.


kusin amanda.

mmmmm.. macdonalds! haha. fetto nr 1.

alva var sur för hennes mat var äcklig.

amanda åt mat.

jag råka spilla ut hela coocacolan. haha.


DAGENS OUTFIT !

nu ska jag till globen för att käka middag på donken, nyttigt? jag kommer bli tjockst. men det är gott. slänger in en snabb outfit.


svar till anonym

Anonym om FRIDA & ALICE:
Läste nyss din kommentar i more.devote.se's blogg och fyfan vad du är grym tjejen ! Håller med dig till tusen. Fortsätt med det du gör, din blogg är jättebra. Borde finnas fler som dig, verkligen :)

svar: eftersom du inte har någon blogg tänkte jag svara här. tack! va glad jag blir. jo, men det var fel av henne som hon lät. och det som gjorde mig ännu mer irreterad var att folk "håller med dig till 100 michelle" visst alla tycker olika. men jag tycker absolut inte man skriver så. för folk kan faktiskt ta det fel. tack va gullig du är! ta hand om dig.


VECKANS

då kör vi veckans hiss och diss!

bloggbråken. "hennes mamma lever på soc" - "hon har haft sex med en 24 åring" so what? asså det är pinsamt hur vi läsare slukar åt oss allt sånt "va? är det sant." shit. det är inget fel att leva på socialbidrag? visst det är äckligt att ha sex med en 24 åring. men vi liksom ucsh. nej jag tycker bara dom dära blondinbloggarna är pinsama. dom tjänar pengar på att vara hatade. jag vill verkligen inte blandas ihop med deras bloggar för min rosa design eller för min klädstil, jag är inte inärheten att vara som dom. jag skulle aldrig kunna vara så dryg som dom. verkligen inte. jag skulle inte vilja vara känd för att vara hatad.

mobbing helt seriöst. det går en kille i min skola i årskurs 8 som folk ingronerar, han är lite udda. men folk är så sjukt taskiga imot honom. lärarna bryr sig inte. jag hatar mobbing. det är det värsta jag vet. jag tycker det är hemskt. han går själv, äter själv. jag har säkert varit lite taskig imot honom, men jag skulle ALDRIG kunna mobba honom. jag tycker värkligen synd om honom.

höst kläder. i höst kommer jag ha snygga sövlar och uggs såklart! stor halsduk och skinjacka, fyfan va mysigt. jag längtar redan till pengarna kommer på kontot så kan jag köpa lite fina höst kläder.


ALICE & FRIDA


jag sov ju hos min bästavän frida inatt. fina bästavän! vi hade super mysigt, fixade min design kollade på IDOL 2009. åt popcorn myste. ikväll ska mamma ut så jag har fixat hennes hår och sminkning. haha. nej nu ska jag kolla på parfymer, ska få en ny parfym av mami! :)


HEMMA HOS BÄSTAVÄN !


godmorgon bloggen.
jag och frida vaknade för en liten stund sedan. vi har käkat frukost och kollat på glimore girls. jag ska ta bussen om typ ett tag. bloggar mera då!

FRIDA & ALICE


Jag är hemma hos bästavän nu!

BÄSTAVÄN I ALLA LÄGEN !


nu har jag fixat mig årdning. tagit lite fotton till nya bloggdesignen. ska få tag i frida nu sen åker jag till henne och stannar där till imorgon. vi hörs hemma hos frida! nu måste jag skynda mig! jag äääääääälskar min frida albiin! <3


DOKTORN OCH SHOPPING !

nu är jag hemma.
vid 9.15 så var jag på vårdcentralen sen skicka dom mig akut för att göra ett ultraljud. haha. nej jag är inte gravid. men dom skulle se vad felet var i min mage. vet ni vad dom hitta? 1,5 centimeter gallsten. det är mycket ovanligt i så ung ålder och den måste typ opererasbort. så vi ska kanske boka tid till opration så snart som möjligt antar jag. efteråt käkade vi min favorit mat thai och shoppade lite smått. ska visa bilder! :)


långt spets linne vitt.
´
söta barn strumpisar. haha, älskar sånna! så mysigt.

jätte fin klocka.


SVARTA PUMPS



ser att min lillasysters golv inte är damsugigt på länge.
dagens tänkte jag bjuda på iallafall! en rosa vit randig långärmad med vitt linne och strumbyxor korta klack på pumpsen. såhär kommer jag vingla fram idag. först till sjukhuset sen får vi se om det blir skola i huvudtaget. men frida, dit ska jag! vi ska prata igenom vårat tjaffs och bara ha det mysigt. min fina bästavän. vi hörs!


FELIX VÄSTERHAMN

har typ sovit hela dagen. imorgon bitti ska jag till doktorn. sen går jag nog till skolan. efter skolan så tror jag att jag ska sova hos frida. härligt! har lyssnat på felix som var med idol i tisdags 10000 gånger. han är sjunger så jävla bra och hur söt som helst. lite sådär töntig. haha, jag faller alltid för töntiga gitarr nördar. fyfan blir nästan kär i honom! imorgon måste jag börja packa också, flyttar om två veckor. förlåt för dålig updatering.


HAHA !


det här var fan det roligaste jag och marlene sätt. vi gick på det. haha. vi satt och gapskratta. fyfan va roligt det var.


SÄNGEN

dax för sängen ! godnatt.


PASTA OCH KRÄFTSTJÄRTAR



dagens middag, så jäva gott.
var på gymmet. gymmade lite och svättades. sen pratade jag och frida påvägen hem om lite allt möjligt. marlene mötte mig och vi gick vår kvällspromenad. nu börjar IDOL snart. ska springa över till marlene. vi ska se det tillsammans. vi hörs ikväll! puss.


traaaaaashigt

jag försökte ta en gym outfit bild. då la kameran av. så nu laddas batteriet. antingen får ni dåliga webbcamera bilder som marlene hatar eller får ni inga bilder alls. då föredrar vi dåliga bilder.

kungliga svenska seglar sällskapet och en tjock tröja. käns som jag inte bytt kläder på 1000 år. men det lovar jag, det har jag. nu ska jag till gymmet och springa på band och fettet väller över. det här måste bli en van sak. jag ska inte vara soffpotatis fortfarande. nu tänker ni "du är sjuk hur orkar du det" hallå, jag har luggigt hemma i 5 dagar. jag måste röra på mig. jag har ont i magen. men jag vill gymma. nu vet ni. hej!


måns baby



fan va den hära låten är skön när man sitter sjuk. och tycker synd om sig själv.


SJUK

var nyss hos marlene en snabbis vi snackade lite om min blogg. haha. så vi ska fixa headern, eller ta bilder så ska frida och jag fixa på fredag tror jag! :) sjuk fortfarande. skit ont i magen. ska bara ta det lugnt nu.


LÄXOR

nu MÅSTE jag plugga. så tänkte bara säga godnatt. 140 sidor. godnatt bloggen!

fyfan va snygg. verkligen jätte snygg! haha den bjuder jag på.


SJÄLVFÖRTROENDE

nu har jag käkat. tacos, gott. mamma och jag satt typ och snackade om tonåringar. hur svårt det är för oss att passa in och sådär. och hur jobbigt det är med självförtroende jag har otroligt dåligt och massa. haha, så berätta jag att jag var lite avunsjuk på att marlene såg så  bra ut och är rätt smart. sen hjälpte jag henne med disken och så. nu ligger hon i min säng på spikmattan. haha. ska träffa frida kanske i helgen? sover kanske där? så ska vi göra om min design. skulle gå min och marlenes kvällspromenad. vi vill förbränna kalorier. men marlene bangar? klockan åtta börjar idol 2009. taggad till tusen. love it! haha. nej men nu ska jag snacka med frida. oh föresten, berätta jag att jag har 140 sidor + en resetion att läsa och skriva till imorgon? ucsh.


KÄRLEK

jag vet inte vad det är med mig och dessa små blonda killar men jag är kär igen i två personer. hur ska det här gå? jag behöver hjälp, seriöst hjälp.


LÅNG TEXT !

yes, nu kör vi igång då. har ju haft den hära bloggen drygt 3 månader. jag har inte gjort en bra personbeskrivning av mig än. tänkte beskriva om mig, min familj ja mitt liv nu. ett långt inlägg om mig bara. för nu har jag ny start på bloggen med lite nya saker jag kommer börja med. marlene hjälpte mig igår och berätta vad jag skulle göra för min blogg skulle bli roligare. så nu kör vi då. haha.

som ni vet heter jag alice steen pettersson. bor med min mamma och min lillasyster (har även en storesyster och storebror) som flyttat hemifrån. eller okej, min storasyster bor i norge. jag är ju halv norsk. och nej jag är inte bra på norska kan typ 5 ord. min pappa är norsk. och nej vi har ingen kontakt. vissa vet och vissa inte. jag har inte varit bredd på att berätta än. jag tycker det är jobbigt. så när jag känner mig redo kommer jag berätta. det är få av mina nära som vet också. så det är en hemlighet. min största hemlighet. så jag bor i stockholm med min jobbiga syster som typ har ADHD och med min mamma. min storebror bor också i stockholm med sin tjej. 

jag går i 8an. ja, jag är 94. gick om 5an för jag flyttade och bytte skola mycket. mamma skilde sig med min lillasysters pappa. just det, berätta jag att alla mina syskon har olika pappor / mammor? haha. min mamma har haft många karlar. kan inte fatta det, hon är ju inte snygg. haha. min storebror, lillasyster och jag har samma mamma men inte samma pappa. jag och min storasyster har samma pappa men inte samma mamma. så min storasyster är bara min storasyster. hon har alltså bara ett syskon och det är jag. hon har en egen familj i norge. två barn och en man typ.

iallafall jag har bott i nacka (saltsjö-boo) under 6 år tror jag. då var min mamma tillsammans med min lillasysters pappa som är islänsk. nu har han flyttat hem till island. han har varit lite som en extra pappa för mig. bodde föresten där jag bor nu när jag var liten. sen flytta jag till saltsjö-boo och sen har jag bott i dalen med mammas föredetta kille som var en idiot bokstavligen idiot. han hade typ psykiskaproblem. äcklig. haha. nu bor vi här igen. andledningen till att jag inte skriver var är lite olika saker. internett tycker jag inte igentligen man ska lämmna ut för mycket på.

iallafall, nu ska vi prata om mig. haha. det är ju mig den hära bloggen handlar om. jag är typ oftast glad haha just so you know. nej men helt seriöst fyfan va svårt att typ säga bra saker om sig själv. hittar typ 1000 dåliga saker om mig men inget bra. haha. lite roligt jag är typ klumpigast i världen. helt seriöst verkligen KLUMPIG. ramlar överallt. lera det är jag bäst på. haha. så fort jag går för en lerpöl efter 10 sekunder badar jag i leran. haha. nej men jag har ju varit lite eller väldigt dålig på att gå i skolan under 7an för jag var skoltrött pluggade inte. bytte skola. ja allt. trivides inte. helt seriöst var det mobboffer i min klass i 7an. du jessica behöver inte ta åt dig. men alla andra. jag trivdes inte med dom. dom hade typ inte växt ifrån barbiedockor. men jag har börjat ta tag i skolan. har insätt hur viktigt det faktiskt är med bra betyg. jag ska ju bli jounarlist! jag älskar att skriva fast jag har en liten form av dyselexi. sen älskar jag att fotta. haha. faktiskt en lite dåld talang. nej men fotta är jätte roligt! sen som ni vet jag älskar svenska filmer, det vet typ alla jag umgås med. varje gång vi ska hyra film "snälla den här" så är det värsta svennebanan filmen.

jag kan nog uppfattas som lite dum men det är jag absolut inte, jag är ju typ världens smartaste! haha. sen har jag varit eller är ibland jävligt falsk. synd i know. jag har svikit många vänner. jag ångrar mig ibland. jag har liksom dom jag behöver. dom jag står närmast är nog marlene, fanny, sofia & frida. det är dom jag behöver mest. just det, i 5an var jag STÖRSTA tönten. asså typ 400kg och ful. haha, visst är inte smal men fyfan va ful jag var då. hatar att se bilder på då. pinsamt verkligen. nej men jag skulle väl beskriva mig med få ord såhär: glad men kan också ha PMS humör ibland. jag är ibland lite blyg ibörjan men jag kan också vara otroligt social. jag älskar schlager som ni vet. kan verkligent typ alla låtar när så ska det låta är på TV. yes, jag älskar sånna program. jag är rätt dukig för jag har kompisar som både dricker och röker men inte jag. visst har jag samkat både det ena och det andra. men jag dricker absolut inte för att ha kul och inte bli ful. nej jag är ju bara 14 så jag är nykterist och röka tycker jag bara är äckligt. så när det gäller sånt tycker jag själv att jag är väldigt duktig. nu tänker ni säker att jag är tråkig men jag är ett bevis på att man kan ha kul utan alkohol! självklart ser jag inte ner på dom som dricker eller så. nej men om jag ska säga något gott om mig själv är väl att jag har lätt för att skratta.

det absolut bästa jag vet är mina vänner. dom är värkligen värld mer än guld för mig. mitt ljus i mitt mörker. somsakt har jag få äkta vänner kvar, men dom jag har är verkligen helt underbara! så mina vänner är verkligen nummer 1 i alla lägen. skulle tx aldrig välja pojkvän framför dom. sen har även jag gjort mycket dumt tx att svika vissa och så. men sånt händer. tyvärr.

tänkte avsluta med berätta lite saker som är typiskt alice: svenska skvaller tidningar, aldrig nyklar, tråkiga skämt, andra avenyn & grekland.

gud så långt det blev! hoppas ni orkar läsa.


jag grekland sommaren 2008 med emma holmberg. jag saknar oss. ♥

jag önska jag var en plugghäst!

svar till karolina: jag ska flytta mitt imot skolan. :)

yes, har försökt plugga nu ett bra tag. vilket går uselt. sitter och glor på TV istället. haha. målar naglarna. sittit och skrivit schemat i almenakan. ja, allt för att komma ifrån skolarbete. inte bra alice. + hittar inte boken vinterviken. lyckat alice. smsade fanny min ängel nyss och frågade om den var i skåpet och bad henne ta reda på det. sen försökt läsa hemkunskapsboken. om mat och kost. as tråkigt. "ät sallad" inte godis. typ. haha. kul. ja, och sitter och tittar på TV. ibland har man sånna dagar som man värkligen INTE orkar plugga. fyfan. aja, nog om det. alla är väl i skolan nu, bara jag som ligger hemma. haha. och marlene som är förkyld hjärtat! tänkte föresten köra en lite mer persolig blogg nu. så ikväll ska jag berätta lite om mig, min familj mina vänner och skolor. ja lite om mitt liv helt enkelt. yes, nu ska jag försöka konsentrera mig på skolarbetet. eller TVN. vi hörs lite senare!

kul verkligen skit kul. sitter i linne håret som ett fågelbo så hör jag folk utanför mitt fönster eller okej systers fönster stå och skratta såklart kollar jag ut där står typ 10 pers och bara glor. kul. verkligen skit kul.

en skoldag i 7an jag och fanny pluggade så mycket som vanligt. plugghästar. inte.


vb

ja, jag skulle gått till skolan idag. hade till och med fixat mig. men min mage svek mig. jag har GALET ont så nu tänker jag vara hemma och vila upp mig. för imorgon SKA jag till skolan. har gjort en videoblogg. dock ser man as dåligt. men första så den får vara dålig. lovar att bättra mig. haha. första vidion typ. laddar upp den sen ska jag vila. puss!

jag vet inte vad felet är. man ser ju INGETING. ni får bättre ljus till nästa vb. jag lovar det!

GODNATT !

nej klockan börjar bli mycket, jag ska ju se sesångsstarten av färjan 3 på webben innan jag går och lägger mig. så tänkte bara säga godnatt har nyss duschat. imorgon blir det skolan. måste orka upp. mår ju inte helt bra än. jaja. godnatt, innan jag drar till skolan blir det vb. har redan börjat med en bra blogg. nu ska jag sova iallafall godnatt mina sötnosar. ♥

jag & fanny...

förändring!

marlene gick precis.
vi har varit ute och gått. promenad. röra på fettet. haha. vi har snackat om allt, hennes lukas hon har berättat att dom kommer hålla hela livet. gullungar. hihi. sen har vi pratat om mitt tråkiga liv, om mina helger. att jag inte dricker eller röker som dom flesta ungdommar. vilket hon tycker är bra iof. sen om mina ex, haha. pinsamt. sen när vi kom hem satt mina kusiner amanda och anton i mitt kök hade druckigt kaffe och ätit glass med min mamma.

vi ska gymma allihoppa, min mamma min kusin amanda och marlene! det blir kul, haha 3 brudar och en kärring på gym. haha. mamma sitter helatiden "åh vad ska jag ha på mig på gymmet?" haha.

sen har vi även snackat om min blogg, jag ska göra en förändring. det här ska bli en rolig blogg, jag har skrivit ner några punkter som jag ska bli bättre på tx börja vidoblogga och skriva intressanta saker. marlene tyckte min blogg skulle bli roligare! jag höll med. så från och med nu kommer min blogg bli världens bästa haha. jag lovar. är ni med? men nu ska jag duscha iallafall. måste till skolan imorgon även fast jag har ont i magen. stackars mig. hörs efter jag ducshat! hörs snart då! föresten ska jag bli as bra på att fotta med min digitalcamera. ni ska få fina fotton! det här ska somsakt bli världens bästa blogg.

marlenes och alice hissar och dissar


"i know you love me" wannabes
helt seriöst, vad är grejen med att låtsas verkligen älska sig själv? visst att alla har lite saker med sig själva som dom är nöjda med men annars att låtsas provucera med att låtsas vara felfria är bara jobbigt och patetiskt att läsa. så ni som vill locka mer besökare kom mer lite brister också och hur dom påverkar er i vardagen. det blir mycket mer personligare och därefter mycket mer intessant att läsa ;)

klubberiet när man har pojkvän / flickvän
jag gillar inte klubberiet i huvudtaget men det är värst när personer som har ett förhållande går dit. vad gör dom där? klubberiet är ett ställe för desperata fjortisar som står och torrjuckar imot varandra i bh och korta shorts. varför inte vara hemma med en film och mysa med sin pojkvän / flickvän? ucsh. 

 
pengar
vi älskar pengar! lycka.

hösten
mysigt. fina vårjackor och vårskor. stora halsdukar och fina stövlar.


MARLENE GÄSTBLOGGAR !

hola amigo, spanskan äger.  marlene här,  nu ska jag ta modet och gästblogga lite! Här sitter jag i alice lillasysters rum med glass, jag som bantar *lyckat* .. Men helt seriöst ska det bli ändring på våran kost ( alice & min ) vi äter som fucking amrikaner. För på onsdag sötnosar ska jag och alle till det läskiga gymmet i skarpnäck, sjukt taggad på att få en snygg kropp. Men hur som helst, jag är sjuk så har varit hemma i drygt 5 dagar nu :/ 5 dagar ifrån min älskade pojkvän, inte kul. Nej nu avslutar jag här känner jag, ska dra och snacka lite mer skvaller som hänt som ni aldrig kommer att få veta, mohaha. pöööwwwws!
jag och älsklingen. sommras.


MYS

hejsan bloggen ! haha
nu har jag laggt in kläder i tvättmaskinen. idag blir en myskväll. först ska jag plocka upp på rummet packa skolväskan, duscha och sätta på en bra film. jag har jätte ont i magen. jag har ju haft det till och från länge nu. har till och med varit på astridlindgrens barnsjukhus. mamma ringde till vårdcentralen igen i fredags och bad om en tid snabbt men dom hade bara hos min doktor på fredag. och grejen är jag har så galet ont i magen helatiden. så vi ska reda ut vad jag har för fel på fredag. grejen är jag vet inte om jag kommer stå ut skolveckan. jag har verkligen as ont. och det är inte kul för jag vill ju verkligen inte komma efter. aja, nu ska jag iallafall städa och sen ta en lång dusch! känner mig ofräcsh.


i'm the one and only


haha jag garvar ihjäl mig. typ felix? skicka den på facebook. sebastian som sjunger.


DAGENS !

idag orkar jag inte bry mig om hur jag ser ut.

leggings och stor tjocktröja. rebeccas tjocktröja.

leggings med dragkedja.


VAKEN !


första typ seriösa bilden på mig.
gooooooodmorgon bloggen !
vaken. hihi. idag? vad händer idag? TA DET LUNGT. haha, typ. fast jag vill shoppa, men min plånbok är väldigt tom. tror jag har 60 kronor, det kommer man ju inte så långt på.. mamma värkar inte vilja ge mig nått för jag skrek kärring hora osv igår på henne. haha. just nu sitter jag och sjunger mina fina stämmor (inte) haha. det låter förskräkligt och jag tycker synd om dom som tvingas lysna på det här. nej men nu är det dax att fixa mitt hår. hörs om ett tag!


JOBBIGT !


jag är sur på mamma och bråkar med frida. det här känns inte bra, mamma är en horkärring (ursäkta mitt dåliga språk.) men jag får seriöst damp. och frida och jag tjaffsar, eller typ allt är bara jobbigt mellan oss. men som jag sakt jag kommer alltid älska henne vad som än händer. så jag tänkte bara säga GODNATT. och hoppas jag är gladare imorgon! det här suger verkligen.


SALLAD !


just nu: jag äter sallad. intressant? nej, men as gott. avocado. mums. och nyttigt.


DAGENS SHOPPING


rosa pärm, rosa mapp, rosa penna och rosa band! allt ska vara rosa.

vita stora pärl örhängen. JÄTTE STORA.


HEMMA !

hej!
hemma nu, var på bio och såg nya beck. skit bra verkligen! rekomenderas. sen köpte jag lite smått, visar bilder i nästa inlägg. skulle lätt se beck igen. sjukt bra. hihi. :)


HOME



haha, glömmer aldrig.
nu är jag hemma!
har haft en jätte mysig kväll med marlene igår, haha hon är så jävla skön. hennes humor är verkligen as skön. vi pratade om allt möjligt. eller okej, hon prata om lukas och jag prata om f och e och mitt bråk. haha. sötnosen var heltiden typ orolig för lukas? haha, han var på nollning? typ? haha. gullunge. sen somnade jag i soffan och hon i sin säng. så vaknade vi upp vid nio samtidigt. haha. vi är så lika på ett sätt jag och marlene. det som är bra med henne hon typ förstår helatiden. det kommer bli skit svårt när vi flyttar från gården, inte kunna springa över till varandra och så. tre år har vi hållt ihop typ? fler blir det? ibland kan vi ju vara lite sådära sura och irriterade på varandra. men somsakt vi är systrar. idag händer ingeting, känner att jag börjat med värsta långa inläggen. är det jobbigt? får ingen respons. ni måste sääääga haha! nu ska jag gå in i duschen och fixa håret. ska kanske se nya beck, längtat efter den! älskar micaeal persbrandt. pööööss!


HEMMA HOS MARLENE

vaken!
sitter här med marlene som dricker sin goda svartvinbärsdryck, haha hon är sjuk. somnade i hennes soffa så jag sov här. ingenaning vad som händer idag. ska iallafall snacka med frida i luren typ. rensa luften. nu ska jag vara social mot marlene.

marlene ville berätta att hon fått en hund! världens gulligaste vid namn offer.


SÄNGEN !


godnatt. jag behöver sova.

uppdate: gick hem till marlene. vi har tjejsnack, sötnosen. hon snackar om lukas helatiden, haha. gulligt par! och jag snackar om mina problem. hihi. ska typ sova här. puss!


helvette


bråket mellan mig och frida och emma.

det här är ju min blogg, här vill jag kunna skriva nästan allt. och just nu som ni vet bråkar jag och frida? eller bråkar, men hon är besviken. jag är besviken på emma. ja, jag kommer skriva ut namn. jag har rätt att skriva allt, när folk loggar in på min playahead och läser MINA gb då har det gått för långt. visst jag har snackat skit om emma, men hallå? våran vännskap är ingeting. jag vet också att hon snackat skit om mig också. skillnaden är att hon tar åt sig och visar det. jag tar åt mig ibland men visar det ALDRIG. jag vill liksom aldrig visa mig svag för folk. även fast jag ibland är det. sen blandar hon in frida i det här, och visst jag har svikit frida men hon lägger till massor. så som hon sakt JAG SKULLE ALDRIG svika frida så, aldrig. bara för hon gråter tror typ frida på henne. jag tycker helt ärligt det här är as jobbigt, alltså bråket mellan mig och frida. som jag skrivitt i bloggen så är verkligen frida mitt nummer 1. jag skulle ALDRIG svika henne. men nu har emma lyckats få frida att tvivla på mig. visst jag kan erkänna det var fel att skriva sånna gbn till frida om emma. men fortfarande hon LOGGADE in på min playahead och läste. det är minst lika fel. jag skämms, men det borde hon också. och just nu är det typ bara marlene som fattar för jag har berättat det för henne, ja. jag har ju rätt att liksom berätta till nån. och emma tar upp det i falun, vilket är fel. för där kan jag inte försvara mig, där kan hon lura i frida vad som helst och hon tror på det. därför är jag så jävla trött, pallar helt seriöst. grattis emma du har lyckats fått mig lika ledsen som jag fick dig med ord. som jag sa "det enda som kan få mig att hata livet är om jag förlorar frida." hoppas du är nöjd nu..

som jag har sakt typ 1000 gånger, jag är så jävla glad som har dig syster marlene! du är värkligen den som förstår mig till 100. jag skulle aldrig klara mig utan dig, ditt stöd. du är så fin marlene. snart 3 år, fler blir det. <3


hjälte !

nu är jag hemma, har kollat på dobidoo typ? haha, men palla inte se klart.
föresten vet ni vad som hände idag? haha, vi låste ut oss! så min kusin anton och min moster kom hit med en stegel så tog han sig in, haha. skit kul, värsta spindelmannen typ. haha. jag är klumpig, det var mitt fel! haha. har typ ingeting att skriva. vi hörs när jag har något intressant att berätta.


marlene <3

marleeeeen gör mig alltid så glad ! hihi :)
nu är jag hemma, och jag mår så jävla mycket bättre. haha. frida och jag har snackat lite och det är helt okej mellan oss. vi får snacka ikväll. jag ska iväg nu. pallar inte skriva. hörs kanske ikväll. LOVE YOU.


-.-

nej fan, nu ska jag göra något som jag verkligen inte borde göra. berätta något som ni igentligen inte har något med att göra. men jag är så jävla sur just nu. igår kväll smsade F "hon vet all skit vi snackat om henne" typ. då hade F så dåligt samvete. men vet du va den hära tjejen gjort? hon har loggat in på min PLAYAHEAD och sätt allt. så helt ärligt, jag har inte dåligt samvete. om hon nu har loggat in min min pea, då får hon skylla sig själv. och hon har mått så jävla dåligt för det jag sakt. men hon har ju snackat så jävla mycket skit om mig också? vad är problemet? sen har F dåligt samvete. därför blir jag sur. F kanske behöver den dära tjejen, men inte jag. jag har varit jävligt falsk imot henne, ja. men vi har haft vårat det kommer aldrig bli "vi" det har jag insätt. hon och jag passar inte. så det som gör mig mest ledsen eller arg är att F nu tycker synd om den dära tjejen. F kommer alltid att vara nr 1 alltid. hon vet det. men just nu blir jag så jävla besviken. och hon vägrar liksom svara när man ringer? smsar? så liksom jag har gjort mitt. nu får hon komma till mig. tack världens bästa marlene, du är verkligen värld allt. du är så otroligt fin. jag älskar dig, alltid syster alltid. men jag kommer självklart aldrig lämmna frida. frida kommer alltid vara min bästavän och jag älskar henne otroligt. bästavänner bråkar, eller hur? jag älskar dig vad som än händer frida bästavän..


JOBBIGT

orkar inte blogga. allt är fuckat. frida och jag bråkar typ, allt bara förstörs. folk loggar in på min playahead, hemsidor. så jävla synd. allt är åt helvette. har läxor. ska duscha nu. vi hörs imorgon eller när jag orkar. vill bara tacka marlene för världens bästa stöd, du är värld mer än guld. syster!

jag kommer
alltid att älska dig.. i alla lägen, vad som än händer..


PLUGGET

jag ska till skolan nu, vi hörs efter skolan! pusspuss


jag och min fina syster !


jag och min fina vän fanny har börjat på extra hjälp. vi anmälde faktiskt oss själva. så två dagar i veckan efter skolan kommer vi sitta och plugga med några personer som utbildar sig till lärare på universitetet. roligt va? tummen upp för det. vi ska bli två riktiga plugghästar. det här klarar vi syster!

uppdate: haha såg nyss att jag puta ut min mage. visst, jag är fet men där putar jag ut magen.


astridlindgrens barnsjukhus

förlåt bloggen för dålig uppdatering.
men jag gick till vårdcentralen med mamma och då så kännde dom på min mage och trodde det var blindtarmen. så dom skicka oss till astrid lindgrens barnsjukhus. men det var inte blindtarmen, nått annat. fatta ingeting. haha. sen kom jag hem och sov ett par timmar, nu är jag vaken. hehe. jag har inte så mycket att säga iallafall. hehe.


VÅRDCENTRALEN

nu ska jag till vårdcentralen för att kolla på min mage, har ju ont helatiden. typ. vi hörs innan jag drar till skolan!


ÄLSKLING !

nu har jag ducshat. ska göra läxan. film. godnatt!
bjuder på bilder från igår i plugget.





SHOPPING


vi tog en sväng till sickla. fick med mig detta skärp hem. skit snyggt tycker jag. nu blir det läxa och en dusch. det behövs. hörs om ett tag! :)


TRASH


ska ut, vi hörs ikväll.


SHOPPAT

nu är jag hemma! slutade 20 i 3 åkte til stan med fanny hon skulle köpa en kofta och skärp. jag köpte en thshirt och en spets bh. nödvändigt. sen när vi satt i gullmarsplan kom det två tjejer fram till mig och ba "ey tjejen, du har fett fint hår. det är löshår va?" - "tack, nej det är mitt riktiga." sen börja dom snacka lite med oss, haha. har inte så mycket att säga. vi hörs ikväll. :)

köpte en extra stor så jag kan ha den med thigts.

spets bh.


ÄR I SKOLAN

nu är jag i skolan, jobbar engelska. efter skolan ska jag in till stan, ska kanske köpa en tröja. får se. vi hörs ikväll! puss.


PLUGGET

har försökt blogga hela kvällen igår, kom inte in på blogg.se. har plattat håret och kläderna är på. måste bara sminka mig. kanske hinner lägga in dagens outfit! börjar 8.30. puss

uppdate: han ta outfit. ska käka nu också! slänger in dagens bara. <3

ha en bra dag!


RSS 2.0