LEGALLY BLONDE S3

nu blir det film & smoothie. vi hörs efter filmen! bilden tagen med mobilcamera.


HON ÖNSKA HON VAR JAG


jag fick en idol bild igår! tänkte lägga upp den. HALLÅ FRIDA!? måste du ta dom gammlaste bilderna ;s haha, asså vi driver. vi försöker bara få populära bloggar, men vänta ni! snart så. eller iallafall jag, frida också... kanske.

MIN BLOGG, MIN VÄRLD!

nu är jag hemma. kan ju säga att det inte blev mycket till att gå ut och gå, för när vi kommit ut börja det regna. men vi kom runt centrum. haha. hyrde en film iallafall. den värka rätt bra faktiskt. men imorgon blir det ju lite träning. så det är OK endå. hihi. iallafall så tänkte jag faktiskt beskriva mig lite då, eller asså berätta lite om mig.  (just for dom som inte följt mig från mina andra bloggar.)


men jag heter iallafall alice, som ni säkert vet. 14 år och bor i stockholm nån stans. jag är född 94, men jag är lite för smart så lärarna tyckte jag skulle få gå om ett år, för jag är så smart. så jag går alltså med små 95or. dock är jag väldigt sen 94 så man märker ingen skilnad mellan vissa är det typ en-två månader bara så. ja, jag går i en förortskola, som ligger nära där jag bor. och jag älskar schlager, haha, det är sant. inte techno inte house, nej schlager. nästan lite pinsamt ju. haha. jag bor i lägenhet med mamma och lillasyster men vi ska flytta snart, i september. har även en storebror och storesyster. vi är halv syskon. min storasyster har två barn och bor i norge. tror hon är 30. hon är endast min pappas barn. sen min storebror är 22 och bor inte hemma han bor med sin flickvän. vi har samma mamma men inte samma pappa. sen min lillasyster som är 9 och bor hemma, såklart. hon och jag har samma mamma men inte samma pappa. vi 3 har olika pappa alla tre. min storasyster och jag har samma pappa men inte samma mamma. det är komplicerat. men haha, bara så ni vet. jag har ingen pojkvän, men jag är kär i björn gustafsson typ men han vet inte om det.. än. han är väldigt fin han! iallafall, jag älskar att shoppa, då menar jag älskar. det är bland det roligaste som finns. sen älskar jag grekland! har varit där runt 9 gånger tror jag, det är det landet vi oftast besöker, har även varit i andra. men grekland tycker jag är bäst! var där i maj i år en vecka. och vi har planerat att vara där en hel månad nästa år! det ser jag fram imot. hihi. frida albiin är min bästavän, som ni säkert vet. hon är den personen jag värkligen nästan dör för. hon är min bästavän! sen föresten, jag har bott i nacka i några år när jag var mindre just so you know. haha. ja, men nu har ni fått lite personbeskrivning av mig, alice steen pettersson. lovar att jag kommer få komentar "du kan inte stava, du skriver inte med stor bokstav blabla" så jag tar det här och nu. nej jag suger på att stava har dyselexi typ + att jag pallar inte skriva med stor bokstav. därför. nu vet ni, så nu slipper ni fråga. ifall ni undrar något fråga haha. det mesta står nog i texten. nu vet ni en hel del av mitt tråkiga liv.

gymma!

vi ska inte gå förns klockan åtta. så då hinner jag updatera lite. ska jag berätta en rolig sak? imorgon för första gången i hela mitt liv ska jag träna på ett gym. förhoppningsvis inte sista. fyfan va kul! jag är skit taggad. jag behöver verkligen komma igång med nån träning, det ska bli sjukt kul! sen kanske? om frida kan, så träffas vi på kvällen. kanske går ut, eller nått. dock går mitt comviq slut imorgon frida, så du får ringa efter ett, jag ska gymma två timmar. ifall du kan ses! saknat dig min fina bästavän. nej, dax för lite nytta. vi hörs runt nio - tio! då tänkte jag faktiskt skriva en lång presentation eller nått, så liksom nya läsare får lära känna mig bättre då! kul va? och berätta vad den hära bloggen kommer handla om, vad jag kommer skriva. berätta lite om mitt liv. för er som inte hängt med mig från början!

NYTT I GARDEROBEN

jag tänkte visa er lite av det jag köpt idag i farsta. åkte dt istället. sen ska jag ut och pawerwaaaaalk, det behövs.. verkligen.

en blå klänning.

blåa örhängen.

ett par vanliga jeans.
- har blivitt väldigt mycket blått numera, förra veckan köpte jag blå klänning. jag gillar blått. fast mest rosa. såklart.
vi hörs om två timmar, typ.

vi hörs i eftermiddag / kväll!

nu har jag fixat mig och ska börja gå mot tunebannan för att åka in till stan.äger just nu typ hundra kronor sen förra veckans shopping då jag brände några hundra. som tur har mamma pengar så jag lär väl få några hundra där till också. *blink det blev den blommiga klännigen samt värsta morgonhåret, lockar i hela håret. men idag har jag ingen ork till att stå att platta håret. i typ 30 minuter. så helt ofixad drar jag in, typ lite klet i facet bara. men vi hörs om ett par timmar. då lär ni få lite bilder på dagens inköp. uppdate: haha, det blev ändring på kläder igen. tub och linne. taget. nu går jag, så jag inte hinner ändra ennu en gång. pussilussi!

liten tös.

uppe redan!

godmorgon!
har ätit frulle och nu försökt bestämma vilka kläder jag ska ha på mig idag. att det alltid är lika svårt. hur mycket kläder man än har så är det lika svårt, står mellan en blommig klännig eller en kjol. kjolen är ny har aldrig andvänt den. jag gillar igentligen inte sånna kjolar. men den var rea kossta typ 50 spänn och det är ju nästan gratis. så.

den?

eller den?

varning för ful bild


hur ful bild och jätte osmnkad. men fan jag bjuder. har satt på mg sovthisirten också.
nu ääääääär jag trött eller ja det syns väl.  men ska sussa eller först sätta på en bra film. godnatt, dröm om mig!

wb

HAHA, :$ jag har gjort en vidioblogg, yes du läste rätt. asså igentligen vågar jag inte visa upp den, men licksom nån gång måste vara första, så se och njut. helt mobbad.

det är typ helt svart!? inte om man kollar på här, knaskalas!

"SOM ATT SLICKA EN TOASITS"

jag har bitit på naglarna hur länge som helst, men nu tänkte jag ta och sluta. så kom jag på att jag kunde måla naglarna så kanske jag slutar för det är äckligt. jo, visst jag sluta bita på naglarna, istället har jag börjat bita av nagelacket. så jag målar mina naglar runt 3 gånger om dagen. men sen när jag blir rastlös sitter jag och biter bort det. äckligt men sant. bättre än att bita på naglarna iallafall, kanske jag får långa naglar snart.

JAG HÄNGER MED I KÄNDIS VÄRLDEN

och nu mina vänner, ska jag läsa tantskvaller och äta omogna plommon.
jag läser skvaller om svenska känndisar, roligare att veta deras nya romans en dom i america och där, eller hur!? hörs strax!

undra vad dom kommer skriva för påhitt om mig när jag är med i tidiningen om ett par år...

JUST FOR YOU

jag vet att ni vill lära känna mig, så då ska jag ängna min dyrbara tid på en lista just for you. läääs & äääääälska.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? yes
2. Är du lycklig? jadå
3. Är du uttråkad? jag gör ju den här listan, så ja
4. Är du ledsen? ibland, inte nu
5. Är du italienare?: nej, men mina två kusiner är halvt!
6. Är du cooling?: ja, coolare än frida
7. Är du från irland?: haha, nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: dom har aldrig varit gifta

jag och billy i sexan

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ja! man kan ju alltid hoppas
2. Har du någon gång blivit sårad?: ja det tror jag?
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: haha, har jag säkert
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: ja, björn :$ men snart älskling!
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: skulle du allt bra vilja veta va? hah
6. Har du haft en hemlig beundrare?: i dont know, han är ju hemlig!
7. Är du kär?: ja i björn
8. Vill du gifta dej när du blir stor?:  man ska aldrig säga aldrig


10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?:
bilddagboken
2. Hår eller ögon?: hår!
3. Katter eller hundar?: katt eller mops
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: få bästavänner
5. Tv eller internet?: nätet
6. Coca-Cola eller Pepsi?: coca cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: jag gillar båda!
8. Pengar eller lycka?: lycka
9. Dag eller natt?: dag
10. Msn eller mobil?: gillar båda


TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?:
har jag säkert när jag var mindre
2. Brutit ett ben?: nej, aldrig
3. Gjort nåt du ångrar?: ett par gånger, ja
4. Hoppat Bungee Jump?: skulle aldrig våga
5. Ljugit för någon du tycker om?: nödlöngn
6. Ätit en hel tårta?: nej, haha
7. Gjort bort dig offentligt?: när jag ramla i lera tx men det är en av många gånger
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: har jag säkert
9. Gråtit när ett husdjur dog?: ja, liten tår säkert
10. Velat försvinna?: ja, händer ibland

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?:
hm, frida eller mamma var det nog
2. Telefonsamtalet du fick?: sebastian men jag svara inte
3. Personen du var med? rebecca idag senast
4. Roligaste grejen som hänt?:  lite tråkiga skämt (mina såklart) haha
5. Personen du smsade?: rebecca
7. Du skrev till på myspace? andvänder inte det
8. Du kommenterade?  hm, minns inte!
9. Du tillbringade natten med? gud, det var marlene för några dagar sen
10. Du kramade?: rebecca. i think.


NUUUUUU JÄVLAR!


IIIIIIM KÖR BACK ON TRACK!
nu är jag tillbacks, ääääääntligen! :) haha. tack therese för hjälpen! :) gulligt av dig! vi hörs snart igen! åhh, vad jag är lycklig! hehe. frida länka mig är du söt. och fanny. haha!

I MIIISS MY BLOGG


haha, hittade en rätt rolig bild. den väcker minnen.
haaaallå där!
bloggen är under "renovering" därför inte som den ska. men så snart som möjligt ska jag börja blogga runt 3 inlägg om dagen. alltså påriktigt! tänkte bara att det är bäst att fixa bloggen först. troligtvist så kan jag redan börja ikväll. vi får hoppas på det! föresten frida, har du försökt ringa mig!? för min mobil har hackat upp sig. kommentera det här inlägget. men iallafall, vi hörs snart! saknat att blogga!


RSS 2.0