nu slutar jag blogga

som ni kanske har märkt har jag inte bloggsuget kvar. jag vet inte vad som har hänt. men jag har lovat mig själv att sluta blogga när jag inte tycker det är kul längre. just nu känner jag ingen lust, jag tror och hoppas på att den kommer tillbaks. jag kommer säkert skriva ibland här, när jag känner för det. eftersom den hära bloggen är för mig, minnen och så. men just nu tycker jag inte det är kul att blogga. har inte tyckt det på länge, har försökt att tycka det är kul. men ni har säkert märkt av det också. så nu lägger jag ner min blogg, jag kanske tar upp den ikväll, eller om typ några månader. jag vet inte. det bror på när bloggsuget kommer tillbaks. tills vidare, ha så bra! vi hörs..

vill tacka er få som följt mig under min bloggtid,
mycket kärlek till er även fast ni var få! :)


orkar inte

skit trött verkligen. orkar inte skriva värsta inlägget. lite kortfattat om dagen:
BUP på morgonen, käkade i farsta och shoppa skor bh och örhängen, hem och tagigt det lugnt. nu väntar jag på att färjan 3 börjar! hörs imorgon, pusspuss.


orkar inte

skit trött verkligen. orkar inte skriva värsta inlägget. lite kortfattat om dagen:
BUP på morgonen, käkade i farsta och shoppa skor bh och örhängen, hem och tagigt det lugnt. nu väntar jag på att färjan 3 börjar! hörs imorgon, pusspuss.


orkar inte

skit trött verkligen. orkar inte skriva värsta inlägget. lite kortfattat om dagen:
BUP på morgonen, käkade i farsta och shoppa skor bh och örhängen, hem och tagigt det lugnt. nu väntar jag på att färjan 3 börjar! hörs imorgon, pusspuss.


TRÖTT

tänkte bara säga godnatt hehe. ska sova nu. ska upp tidigt imorgon, BUP. vi hörs innan jag ska åka till BUP. puss och sovgott.


TRÖTT

tänkte bara säga godnatt hehe. ska sova nu. ska upp tidigt imorgon, BUP. vi hörs innan jag ska åka till BUP. puss och sovgott.


MIN BLONDA LILLASYSTER

sitter och tittar på the hills. love it! fjantar mig med webbcameran! haha, kan bjuda på lite egopics skit fula verkligen. (jag har inget smink på mig. ni får se mig utan smink!!)


sen kom min syster in och vi tog typ 100 bilder tillsammans..





haha.. är vi lika? blev en hel del egopics nu, men det kanske bara är kul?


rosa mysdress!


tänkte bara slänga upp dagens outfit. en typiskt mys outfit. ska endå inte göra något mer än att följa med mamma och storhandla (älskar det). hehe. och plugga en massa! så det är härligt. hehe. ciao!


ett par bilder från igår





haah, ser ni hur stor mina händer ser ut? haha, gud va knäppt! ja som har rätt små händer igentligen. haha, rätt kul faktiskt. min gulleplutt till kusin!

somsakt har jag inte så många bilder, tyvärr. men på morfars camera är det typ 200 bilder på mig. haha. ska se om jag får tag i bilderna. :)


fråga & svar

Anonym om DAGENS SHOPPING !:
vad kostade foundationen?

svar: runt 150 tror jag. inte jag som köpte den. men runt där. den är iallafall bra och täcker skit bra. märkte det igår. sminkade mig runt 3 och kom hem runt 12 och sminket satt typ exakt som när jag sminkade mig. blev helt förvånad faktiskt. så jag tycker den är skit bra verkligen.

godmorgon föresten, tänkte bjuda på några bilder från igår när släkten firade mamma. dock så togs dom flesta bilderna med min morfars camera. synd. men några har jag nog tagigt. lägger upp dom aldeles strax!

MAMMAS FÖDELSEDAG

tänkte bara som någon önskade slänga upp outfiten för ikväll när vi ska på resturang (snart) för min älskade mami fyller jämt! kommer inte säga hur mycket, skämms. haha. hon är kärring nu! :) nej, men visar bilder nu. foort, ska dricka chanpange innan vi går dit här hemma och sen där också! :) vi hörs när jag kommer hem! (inatt / ikväll)

rosa mini jacka (ny) vanligt linne och strumbyxor samt pumps!

HAHA. grattis mamma. love u.


HEEEEJ!

nuu sitter jag här i mysdressen och lyssnar på musik.
kanske borde fixa mig liiiiiiiiiiiiiiite, men har typ ingen ork. jag slänger på något i sista minut. självklart SÅÅÅÅ visar jag bild. alltid! nej men nu ska jag forstätta lata mig några timmar till.. hehe, puss!

helt osminkad.


GRATTIS MAMI

godmorgon,
har igentligen varit uppe ett tag. somnade igår efter idol med sminket på och äckligt hår. fräcsht. alltså vaknade jag helt ÄCKLIG. asså jag måste bada nu nu nu nu. sjöng för mamma, haha. gulligt va? hon fick en BH av mig, tyckte hon behöver det nu när hon är gammal tuttarna hänger ju mer då. sen en foundition. haha. sen ett sött kort. idag blir det somsakt resturang på södermalm med släkt och mammas vänner. det blir mysigt. vet inte vad jag ska ha på mig eller någonting. får väl slänga på mig något bara. tänkte ta mig ett bad nu, och fixa så jag är lite fräcsh. vi hörs efter badet!


i love erik

jag tänkte bara säga godnatt, skit trött verkligen. men jag ska läsa lite hänt extra innan jag somnar, men se klart IDOL såklart! nu ska erik sjunga, min älskling! haha. nej men han är helt klart bäst, jag älskar honom! han är skit bra.

mina favoriter helt klart ! erik & rabhi !


fråga & svar

Melbajs om DAGENS SHOPPING !:
Vart har du köpt den rosa korta jackan? :D <3

svar: den rosa lilla jackan kommer från only. minns inte riktigt affären? hehe. men den var på REA och kostade 199 kronor. fanns dock bara den rosa kvar och en svart. den svarta är nog slut nu. men har sätt liknande på andra affärer. :)

du gjorde mig till den lyckligaste på denna jord

jag kan inte säga att jag inte saknar det vi hade, för då ljuger jag.
varje gång du fick mig att le. varje gång jag svek dig. jag förstod nog inte vad jag hade förns det var försent. vilken underbar vän du va när jag bara helatiden svek. pratade skit om dig. jag sa helatiden "med dig har jag roligast" då ljög jag inte. ibland vill jag bara be om förlåtelse även fast jag vet att du inte kommer ta imot det, men bara för att visa att jag faktiskt ångrar mig. men det tar imot. för jag vågar inte. nu är det bara bilderna jag har kvar.. varje gång jag kollar på dom, filmerna och våra två låtar då lyser jag upp. tack för den tiden vi hade och förlåt för alla gånger jag svek dig, alla gånger jag snacka skit om dig, alla gånger jag varit en idiot. men du ska veta att med dig mådde jag bäst, men jag insåg det försent.. förlåt.

kände bara att jag behövde skriva av mig, nu börjar idol! vi hörs efter det. :)


5 saker som är typiskt mig

tänkte köra på något nytt, 5 saker som är typiskt alice. haha. bara för kul och variation liksom! :)
• svenska filmer - haha, alice rakt igenom.
• inga skåp nycklar - haha, ja fråga fanny. hon får till och med ta hand om mina skåp nycklar.
• plattong - såå alice. mitt hår hade sätt helt fuckat ut utan plattongen.
• pärl örhängen - värkligen typ varje dag. love them!
• vårullar, HAHA. asså helt seriöst, as goooooott!

gammal bild!


mys kväll..


en alice verkligen hänt extra kärringtidning. slö tittar på room raiders och väntar på att IDOL ska börja..
kul fredag, skit kul. äter ju medecin som gör så blablabla inte får gå ut. skit trist verkligen.


DAGENS SHOPPING !


nyyyyy myyys dress, typ lite aprikosfärgad. inte som på bilden.

presenten till mami, haha. hemlighet!

ni vet sånt dära hippie band, rätt snyggt faktiskt!

sån dära kort jacka rosa, rätt söt faktiskt.

typ spets linne / klänning.

ny faundition, skiiiiit bra! verkligen.

SHOPPING

helllllllllllo!
home sötnosar! har varit i stan och köpt lite presenter till min mami hon fyller år imorgon så släkten och mammas vänner ska fira hennne på resturang. köpte lite små saker åt mig också, sååklart! hehe. ska lägga upp bilder på det som någon önskade. :)


vad ska jag blogga om?

nu har jag haft en liten bloggpaus (för jag inte mått bra.) men nu är jag igång igen. men grejen är den, jag har absolut INGETING att skriva. det känns så tråkigt. får försöka komma på något att skriva, :) kanske kör en hiss och diss? eller "5 saker du inte visste om mig" eller kanske nå klädtips jag vill. får se, ska kolla runt lite hehe.
sålänge kan ni ju lyssna på den hära underbara låten ! väcker så himla många minnen. våra tider.


"blondinbella" - isabella löwengrip

sitter och kollar på förkväll, haha värsta tant programet. nej men titta bara för att blondinbella var med. hon är inte speciellt snygg, igentligen. men det är ju iof inte allt. men fyfan va smart hon är. hon är ju helt sjukt smart. jag önska jag var så smart, haha. nej men hon är värkligen begåvad och cool. nu sitter jag och tittar på roomm raiders, är det bara jag som älskar sånna dära trams program? skit kul ju. :)

bild från när hon var med i lets dance. bilden är lånd ifrån google.


lady gaga - paparazzi

föresten, är det bara jag som har blivitt helt besatt av lady gagas låt paparazzi? sååå jävla bra. i lovet it


pluggis

såååååå!
har städat typ hela rumet, tagit ett bad och ätit lunch. nu ska jag plugga. försöker komma undan helatiden. men nu MÅSTE jag sätta mig och plugga. vi hörs efter! puss.


BACK ON TRACK

nuuuuuuu, ska jag faktiskt försöka starta lite!
haha. lite smått. jag har / mår inte så bra. men liksom bloggen kanske får mig lite gladare. så nu börjar jag blogga regelbundet igen.

jag vet inte vad som håller på att hända mellan oss, men det är inte som förut. och jag gillar det inte.


BUP

andledningen till jag inte bloggat idag är för jag varit på BUP. hur det blir med bloggningen vet jag inte. jag kommer att blogga när jag känner för det. vi hörs.


FANNY & LISA

har nästan precis kommit hem ifrån lisa. vi gjorde kärleksmums som jag sa. jag gosade lite med deras söta hund. dock är jag lite allärgisk imot vissa hundar. nu sitter jag och tittar på hollywood fruar. ska lägga mig i sängen och forsätta titta. godnatt! :)

söta fanny och lisafisa!


mina brudar

ska käka och sedan möta upp fanny och lisa för att baka kärleksmums till skolan imorgon. hörs efter det. ♥


kärleksmums

hemma ifrån skolan. skit trött verkligen SKIT TRÖTT.
mensvärk, ucsh. mår inte så bra. skoldagen var helt okej, med lisa är iof allt roligt. hon är så knäpp. sötnos! trött otaggad. gjorde istortsätt ingeting idag. inte bra. kommer säkert få IG i allt. jaja. väntar på att mami ska komma hem.. ska hem till lisa med fanny. vi ska baka kärleksmums till mentorstiden imorgon. och jag som verkligen äääääger på att baka. haha. nej men ska ladda upp lite filmer och bilder från skolan idag som jag kan dela med mig av.


två bilder ifrån idag. hade typ 1000 andra men på dom gjorde jag värsta roliga minerna.


MÅNDAG 06.57

godmorgon, vaken!
sitter och plattar håret samtidigt kollar jag på vakna med the voice. börjar 08.15.
fem dagar till nästa helg. ucsh! lägger upp dagens innan jag går till skolan. ♥

strumbyxor, linne, kofta.


FRÅGA & LÄGGDAGS

hihi, klar nu. blev bara ett snabb bad. trött som fan. ska lägga mig och kolla på filmen som visas på kanal5. tänkte bara svara på en liten fråga jag fick för nån vecka sen typ.

a om IDAG FLYTTAR VI !:
vart ska du flytta? <3
fortfarande i bagis?

svar: som jag sakt förut så vill jag inte berätta på internett var jag bor. nu råkar du visst veta att jag bodde i bagis. men jag bor inte kvar i bagis, nej. hoppas du förstår. :)♥

godnatt sovgott.
hörs imorgon bitti innan skolan börjar med en dagens outfit. ♥


hihi, ska börja med sånna dära dåliga outfit bilder igen. saknat det! (gammal bild)

BAD

har pluggat efektivt. har käkat middag. har tvättat. har tittat på ensam mamma söker. har chillat galet. nu blir det ett bad. raka bennen och andra ställerna. haha. hörs innan jag lägger mig till sängs. börjar ju endå sjukt tidigt imorgon.


TRASHIGT

tänkte bjuda på typ världens slapp outfit som jag hade idag. (bilden togs percis innan jag skulle gå ut, därför har jag västen på mig.)


haha, var verkligen HELT osminkad. och det är ingen vacker syn kan jag ju tillägga.


plugg

jag sitter på alla hemsidor på internett och letar efter den perfekta skinjackan. jag har letat och letat. finns många fina men ingen jag drirekt vill ha. och det börjar ju bli dax nu, lite kallt med goose västen faktiskt. fanny köpte en jätte fin brun förra veckan. dock vill jag ju ha en svart. så det är det jag gör just nu. men måste sätta mig och plugga två timmar framåt. vi hörs efter!

seeeeeexigt.. verkligen..


till imorgon


nejdå, jag känner mig inte alls stressad. inte det minsta.

inte alls.


calle kristiansson


bara jag som tycker han sjöng bäst på audtion? han verkar så gullig och blyg.
och jag äääääääääääääääääälskar låten!


GODMORGON

vaken?
hihi, jag är! sitter och tittar på ett tatueringsprogram på TV6. och kollar lite runt på facebook. hihi. somnade typ skit tidigt igår. var verkligen JÄTTE TRÖTT. apropå tatueringar? ska ni tatuera er? det ska jag. vill verkligen ha en tatuering när jag blir 18 år. ingen stor menar jag nu, utan nån liten. det ska typ vara en text. min storebror är skit bra på att rita då menar jag SKIT BRA. och hans dröm är typ att bli tatuerare, då ska jag självklart tatuera mig hos honom. hihi. idag kommer min moster och mina kusiner hit? tror jag. ska strax åta frullebulle. hörs senare!

angelina jolie.
bilden är lånad ifrån google.


HANNA SCHAGER <3

tjaaaa bloggen!
kom nyss hem från hanna. var där med henne, marcus? och en annan kille. vi spelade gt och jag söööög. haha. så jävla kul åkte ut helatiden så blev typ den dära marcus så jävla irriterad på mig. jag och hanna satt typ och as garvade. haha. nu är jag iallafall hemma. haha, min syster hade bakat en kladdkaka så hon kom nyss in med värsta stora biten. haha. men nu ska jag titta TV och sova. skit trött faktiskt! godnatt.

verkligen världens finaste tjejer, felicia, hanna schager och hanna sörensson!


DAGENS OUTFIT

håller på att ladda upp bild med "dagens outfit" naaaaajs inte sant? hihi.
nej men jag har också tagigt egopic. måste ju ha lite sånna också! ska ladda upp dom sen ska jag springa ner till tätorp och möta hanna schager. vi ska chilla, få se vad som händer. regnar ju liksom, vill ju inte bli blöta. vi hörs när jag är hemma igen! ♥


sååååå, måste springa nu! hörs sen.


ensam mamma söker

har nyss duschat. hihi. fräcsht. kollar på ensam mamma söker. ska snart börja fixa mig lite. har väldigt mycket plugg jag måste göra. VÄRKLIGEN MYCKET. känns sådär då. får försöka hinna göra det nu efter maten. så jag kan få gå ut sen. nej, men nu ska jag platta håret. tar dagens outfit senare, JAG LOVAR. :)


KVÄLLEN

hemma, skönt!
sitter och laddar in bilderna från igår. jätte trevligt verkligen tjejer. tack för en underbar fredag. ni gjorde min dag. men iallafall, vi var runt 11 tjejer hemma hos hanna schager. vi hade tjejkväll, med film snack och 11 liter läsk, tacos, chips, ostbågar, popcorn och godis. haha. jag lovar jag har gått upp 3 kg nu. haha. vissa rökte lite vattenpipa också. det var jätte mysigt verkligen. vi hade tagigt fram madrasser och lagt runt hela vardagsrumsgolvet, jag sov mellan sara, lisa och hanna. det var inte alla som sov över, typ bara nio, men det var iallafall jätte mysigt! tog en massa bilder med massa cameror, några med min visar dom sen ska jag ta ifrån hannas blogg, och be johanna och fanny skicka bilderna också. nu tänkte jag ta ett bad, känner mig värkligen ofräcsh och kanske sova ett par timmar. kanske drar ut senare, vi får se. vi somnade liksom runt fyra? eller först somnade jag och sov medans dom andra kolla på film, sen vaknade jag vi körde "jag har aldrig" och snurra flaskan. jätte mysigt. runt fyra satt vi på en film och alla somnade till filmen. haha. och självklart vaknade jag först av alla och väckte alla andra. haha. nej men nu ska jag bjuda på lite bilder ifrån gårdagen. lång text här! hihi.

tjejerna står och speglar sig.

vi satt och glodde på idol 2009.

ellen och johanna och hanna sch.

alla kollade på idol.

vi hade skit kul. jag i rosa. fanny. johanna öp? haha

nicole? tror jag hon hette. johanna bakom. söta lisa & sara!

felicia, hanna sch och hanna sören. finaste.

hanna och hanna.

jag körde på rosa. mitt hår ser skit konstigt ut, jag vet.

snyyyyyyggingar!

jag och lisa, sötis!

felicia ser lite drogad ut. haha.

haha, några sov. tog kort när alla sov. busigt!

haha, hanna är alltid lika snygg!

sara och hanna sörensson!

vid frukosten, hanna och fanny och hanna!

sara och hanna käkar frukost.

haha, lisa så jävla skön.

sara hihi.

hanna vill inte vara med på kort.

hanna är lika glad som alltid.

tog typ jätte lång tid att ladda upp bilderna. suck.
men jag vill iallafall tacka, hanna sch, hanna s, hanna p, johanna öp, johanna, fanny, ellen, sara, lisa, felicia, nicole, för en jätte bra fredagskväll! det här måste vi göra om.


HEMMA HOS HANNA FORTFARANDE ! :D

godmorgon bloggen.
är fortfarande hemma hos hanna. vi gör ingeting verkligen ingeting. nej me vi har precis ätit frukost. ska hem om typ ett tag yeeeees. nej men nu ska jag vara lite social mot alla. lisa ska gå hem naken. naaaaaaaaaaaaaajs va? härligt härligt. nej men vi hörs ikväll med bilder och jag ska kanske träffa hanna pölitz och hanna schagerström. PUSS PUSS!

ÄR HEMMA HOS HAAAAAANNA ! :)

TJAAAAAAA BLOGGEN ! :)
är hemma hos hanna. haha, har ingeting att säga. lisa äääääääger alla :) nej men har tagit lite bilder, visar er imorgon. ♥

jag älskar dig mest, bästavän!

HEMMA HOS FANNY

tjaaaa bloggen! hemma ifrån skolan.
idag blir det myskväll hemma hos hanna schagerström med några tjejer från klassen. mysigt! sitter hemma hos fanny just nu, ska vara hos hanna sju så vi måste skynda för jag måste hem och byta om och så. :) lovar att ta massor med bilder, vi ska chiiiiiiilla galet. nej men nu ska jag gå. LOVE YOU.


DAGENS OUTFIT !


tub kjol. vitt linne. nit skärp. strumbyxor. kofta.


GOOOOODMORGON

godmorgon bloggen !
sitter och tittar på vakna med the voice och plattar håret. skit trött verkligen. slutar typ kvart över tre idag. men nu ska jag fortsätta platta håret. kanske hinner slänga in dagens outfit! :)

karolina & anna.


SÄNGEN

tänkte bara säga godnatt, börjar tidigt imorgon! kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag går till skolan! puss.


IDOL


just nu: IDOL.
haha, bara jag som följer detta program?


BADA

jag ska bada, haha :) .. måste plugga NO också, och se på idol 2009! mycket att göra... + BLOGGA SÅÅÅÅKLART!
men nu: badet.


NU JÄVLAR !

ääääääntligen! :)
jag har somsakt inte haft nån internettanslutning. men nu efter lite bråk med comhem, så har jag internett! äntligen. haha. har saknat att blogga verkligen! nu ska det bli super duper bra uppdatering! jag lovar. tänkte berätta lite om dagen, men först mat! sötnosar.

jag vet att det varit lite upp & ner mellan oss. men vad som än händer, kommer du alltid att vara min bästavän. jag älskar dig rakt igenom, hjärtat! :)


ÄR I SKOLAN

jag sitter i  skolan. har hemkunskap.
vill säga förlåt för dålig uppdatering, har inte haft något internett. får det idag? så förhoppningsvis kan jag uppdatera senare idag! :) roligt va? efter skolan har jag studiehjälp. så är hemma runt 7. vi kanske hörs då! puss. saknat er! :)


RSS 2.0