STAN


nu ska jag in till stan. mamma hade städat mitt rum. visning idag. så ska in till stan med fanny för en fika på espresso house. måste vara hemma till klockan 5. så blir en snabb fika. har ni haft en bra dag? jag har haft en helt okej dag. lite bråk med en lärare.


ÄR I SKOLAN

hej bloggen! nu sitter jag i skolan. vi har språkstöd, vi ska skriva nån berättelse på engelska. vi hörs i eftermiddag, puss!


PLUGGET

goooooodmorgon bloggen !
idag är jag trött. fyfan va man ville ligga kvar i sängen. haha. nu har jag lite bråttom. har bara fixat håret. börjar om en timma. så nu måste jag värkligen skynda mig. hej!

uppdate:
nu ska jag gå!



SÖNDAGS MYS


bästavän, andra halva, soulmate & frida albiin. du är allt för mig.
har precis målat naglarna. ska fixa håret, sätta på film och käka äppelpaj typ! ska ta det lungt. imorgon är det skola som gäller. om jag inte skriver mer idag så godnatt. puss och kram!


kusin

har inte tid att skriva. tänkte bara säga att jag är hemma nu. har varit hos min kusin och fått kläder, tack amanda! har läxa, måste duscha och välja kläder för imorgon. vi har fottografering. jag vet inte vad jag ska ha på mig. vi hörs ikväll.


HEMMA IGEN !


emma och jag på hennes halloween fest för ett år sen typ.
godmorgon bloggen!
kom nyss hem ifrån fanny. ska städa hela mitt rum för vi ska typ ha visning på eftermiddagen. hihi. vi hörs efter det. puss!


FILM

tänkte bara säga godnatt, nu ska jag, fanny och linus se på någon film. godnatt !


JAG OCH SYSTER




jag bjuder på videolblogg och två bilder. nu ska vi spela buzz. hej!


SNYGGINGAR

nu är jag med fanny hemma hos fanny. hon fixar mitt hår våfflar det typ. as fint. hon har också gjort det idag. jag vill också ha så. haha, så stakarn får göra på lilla mig också. och jag har ju tjockt och långt hår så det tar typ as lång tid. visar bild sen. pusspuss.

så här blev fanny i håret. sött va? :)


TILL FANNY !


nu går jag till min sötnos fanny. vi hörs där! love u all :)


rosa mysdress










ego bilder. det har jag syselsatt mig med ett tag nu. fanny ringde nyss och fråga om jag ville sova hos henne. självklart ville jag sova hos min syster. ska snart gå dit. så min kväll kommer spenderas med min favorit. kanske uppdaterar därifrån. vi kommer videoblogga iallafall. kul? jag vet. vi hörs ikväll kanske!


dagens outfit




tänkte bara bjuda på en dagens. ville också visa hur snygg jag är idag. inte. trashiga jeans, fjortis canada, linne.


Lördag

godmorgon!
haha, jag är vaaaken. idag måste jag hjälpa mamma att städa hela lägenheten eftersom vi har visning imorgon. mitt rum ser ut som ett bomnedslag. och faktiskt har jag det finaste rummet tycker jag. jag har renoverat det aldeles själv, eller okej.. inte tapetserat och lagt golv men jag har valt allt själv. så det måste vara skit fint. har typ ingeting att säga. nu måste jag iallafall tagga, vi hörs! :)

jag och emma kunskapsskolan i början av sjuan typ?


film !!!

ska se män som hatar kvinnor nu.
 

vi hör ihop älskling








alla minnen vi har tillsammans. haha. vi har flera tusen bilder. med dig har jag delat både bra och dåliga minnen. men gud så kul vi har haft! bilderna är jätte gammla. vi förevigt, det var vårat ord. jag tror faktiskt vi kommer hålla livet ut. vi har hållt 4 år snart. fanny lindberg du är det bästa jag vet! i love you.

så jävla saknat


haha. sebbe, affe och jag. sexan typ? i kunskapsskolan.

bilder ifrån grekland


poolen

grekisk sallad

shopping

kväll

stan

katten med dom blåaste ögonen

palm

jag på hotellet

strand

solnedgång

grekland maj 2009. saknat. längtar tills nästa gång! jag älskar grekland världens finaste land.

visste du att alice ..?

vi kör på en sån där fem saker ni inte vet om mig!

jag är otroligt klumpig då menar jag KLUMPIG jag ramlar överallt. i skolan engång, måste vara det pinsamaste någonsin, haha. endå gick jag dit dagen efter, folk kom fram "alice var det du som ramla igår?" haha. det var sjukt pinsamt. vänta? sa jag att det var i lera?

jag har varit väldigt falsk imot mina vänner. förlorat pågrund av det. emma tx. för två år sen i början av 6an var emma typ det bästa jag visste. det var hon och jag. min bästavän, typ. jag har bytt vänner väldigt mycket. nu är frida min bästavän och kommer alltid vara. hon är den jag älskar mest även fast jag ibland kan blir sjukt sur på henne. fanny och jag har alltid hållt ihop. under 4 år typ, vi har aldrig bråkat stort. visst vi snackat skit om varandra lite. men inerst inne kommer alltid fanny vara den som betyder mest. jag vet att hon alltid finns kvar, alltid.

jag ogillar blondinbloggarna, lovar att dom som klickar in på min blogg tror jag är en kopia av dom eller försöker för jag har en rosa blogg och mysdress och rosa läppstift. men så är det verkligen inte. jag tycker mer om dom dära typ alex suhlman, egoinas, sanna lundell och dom där. tycker dom är mycket roligare. jag blir bara irriterad på fejkblondinernas betende. det är äckligt.

jag har haft en läpp piercing. tog den ca i vintras? eller typ 08? tog bort den när jag gick i sofiaskolan för jag fick in pluppen i läppen och det var tydligen farligt? för den kan växa in så man får operera bort den. ångrar mig inte, för den var jobbig.

jag röker inte och dricker inte. även fast jag har vänner som gör det (nämner inga namn.) jag kan faktiskt stå imot! jag tycker helt ärligt det är äckligt. folk uppfattar mig som "tråkig" nu. men man kan faktiskt ha kul utan alkohol. jag ser faktiskt inte andledningen till det. jag är glad så länge jag kan stå imot det!


stan

kom nyss hem ifrån stan. fick bara med mig ett par strumbyxor hem. duktigt alice, inte slösa pengar. idag blir det film mys, män som hatar kvinnor. någon som sätt den? är den bra? jag har varit rätt tyst men jag har inte haft nått att skriva så därför har bloggen varit tyst. men nu är jag igång igen! i helgen måste jag städa vi ska ha visning på söndag och måndag. haha, så ni vet. inget mer att säga, hörs om ett tag!


Torsdag

hej bloggen!
förlåt för dålig uppdatering under några dagar. men som jag sakt har jag varit sjuk, nu mår jag lite bättre, så nu börjar jag blogga igen. saknat er.

till min bästavän !

 jag älskar dig frida bästavän. / din bästavän


MÅR DÅLIGT

tänkte bara säga:
jag är sjuk och uppdaterar när jag är frisk.
feber och förkyld. det här är inte kul.

vaken !


godmorgon bloggen !

har typ hostat hela natten och mår typ as dåligt.men orkar fan inte sitta inne och sega hela dagen. jag ska ut. imorgon är det ju skola. visst går helgerna alltid så fort när skolan börjat? hatar det. och vet ni vad vi ska göra imorgon i skolan? paddla kanot? haha, asså jag kan tänka mig och fanny i en sån där. jag är så jävla klumpig så jag lovar att jag och fanny kommer hamna i vattnet. haha. fan va kul det hade varit. idag måste jag in på gina tricot vill köpa nått nytt, haha. känner att jag behöver nått. nu ska jag börja fixa mig. hörs om ett tag!

trött

nu ska jag faktiskt sova !
skit trött verkligen. bilder från bröllopet kommer imorgon.
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodnatt !

SVAR


svar: vart jag bor vill jag helst inte lägga upp på bloggen. jag går i 8an ska igentligen gå i 9an men gick om ! :)

svar: jo, klänningen är faktiskt jätte söt, dock lite lång så jag har skärp under brösten så blir den kortare! visst kan jag visa bild på klänningen ! :)

bilden är tagen med min systers camera, därför inte så bra bild. hon har inte så jätte bra digitalcamera.

känner mig förkyld

jag är hemma, jag och min syster.
min syster har nämligen feber och jag har ont i halsen och hostar.
så liksom kände att en 50 års fest med 70 pers inte var bra idag idag.
komma hem liksom typ sent inatt, nej. bröllopet var fint! filma och fotta,
bilderna delar jag med mig av imorgon eftersom mamma har cameran.
tog fotton på marlene och hennes syster och självklar dan och jane bröllopsparet.
har nyss ätit lite thai mat, men as svårt att svälja. asså herregud va tråkig jag är .. ska sluta skriva om mina dagar, ni måste typ somna när ni kikar in på min blogg.
 

FIXA HÅRET !

haha, jag har satt på mig klädererna nu. ska fixa håret nu !
det kommer typ ta 30 min och bilen kommer om en timma! herregud.
sminka mig måste jag också göra. fattar igentligen inte varför jag bloggar nu.
nu måste jag fixa håret iallafall ! vi hörs snart med vidioinlägg på outfit. roligt va ?
uppate: brännde fan två jävla fingrar på krullistongen, vilket flyt jag har.

håller på att ladda upp vidion. vänta ett tag!


haha, jag vet jag har skit ljus röst.

nu är bilen här. hörs ikväll!

pumps

idag ska jag på bröllop och tvingas gå i pumps.
härligt, jag kommer se ut som en full fjortis.

skiiiiit gamal tagen hemma hos fridabästis !


inte lika kul längre

jag vaknade med hals ont och lite hes.
tänk om jag har svininfluensan. bara för jag skrev sådär igår?

det här är inte lika kul längre.


HA HA dumma jävlar

jag vet hur du gör så du får lite uppmärksamhet på msn,
säg att du har svinsjukan. då blir det ett jävla liv på alla.

det här är ju rätt kul.

SVAREN

anna hur gammal är du? varför bloggar du?
svar: jag är 14 år. sen 94a. jag bloggar endast för jag tycker det är kul och sen roligt att titta tillbaks i gamla arkiv. vad gjorde jag då? vilka kompisar hade jag då? sen är det bara ett + i kanten att jag har läsare. för igentligen så förstår jag inte hur folk kan vilja kolla in min blogg. för jag har nog sveriges tråkigaste liv. haha. kanske dom är här för jag är patetisk. haha.
isabella vad vill du jobba med i framtiden?
svar: jag vill bli jounarlist tror jag, eller advokat. nej polis, haha eller jag har ingen aning. det ändras helatiden. men har varit inne på jounarlist ett tag nu, tycker det yrket skulle passa mig! jag gillar att skriva, fotta och läsa skvaller tidningar som ni säkert vet!
fanny vad är din favorit film?
svar: haha, gumman jag vet att du älskar film! min favorit är faktiskt livet är en shlager. ska jag vara helt ärlig? så kollar jag nästan helst på svenska filmer. haha, jag älskar svenska gamla filmer. men livet är en shlager kommer alltid vara en favorit!
emma kör du med vänner framför killen eller killen framför vänner?
svar: mina vänner framför killen helt klart. mina vänner är allt för mig! jag kommer aldrig älska en kille som jag älskar mina vänner. dom är dom personerna som alltid finns där för mig, dom är helt klart alltid mitt nummer ett.
emma vart ska du flytta?
svar: jag vill faktiskt inte säga vart jag ska flytta. jag vill inte lämmna ut vart jag bor här på internett. men jag ska inte flytta långt ifrån där jag bor. och ni som följt mig från första början vet nog vart jag bor!
ebbas och milles favorit glass?
svar: måste nog vara piggelin kan säkert äta 5 på raken.
vive hur många besökare har du i snitt per dag?
svar: det är min hemlighet! haha. men jag brukar skoja om "jag har sveriges minsta blogg, slå den du." haha.
daniela vad har du för mål med bloggandet?
svar: jag har nog inget "mål" den dagen jag tycker det är tråkigt att blogga den dagen slutar jag blogga.
ness vad har du för favorit ställning?
svar: HAHA. väldigt privat. men jag säger såhär: hur vet du att jag tappat oskulden?
leia hur trivs du med livet?
svar: mitt liv är helt okej. jag trivs med mina vänner och familj. men jag tycker också mitt liv är tråkigt. men livet är vad man gör det till.
jennifer hur länge har du bloggat?
svar: i den hära bloggen, inte länge alls! men har haft massor med bloggar! så kanske ett och ett halvt - två år. men nu ska jag hålla mig vid den hära bloggen. det lovar jag.
josefine ungefär hur många besökare har du per dag?
svar: kolla upp, där står svaret!
värdlens bästa frida albiin vad i ditt liv skulle du vilja ändra på och vad skulle du inte vilja?
svar: BÄSTAVÄN, skulle nog vilja ändra på mig själv. jag skulle inte vilja ändra på mina vänner jag träffat, dom är underbara. du är mest underbar, du är min bästavän och dig gör jag allt för, det vet du!
emma olsson kan vi ses nån dag sötnos? PAW <3 EOW minns du?
svar: ja, gärna! brukar se dig i centrum du fär komma fram och säga hej. saknar våra små stunder som hos din mormor med fanny? fyfan va kul det var. klart jag minns. saknar dig.
Anonym du har väl precis börjat? haha, ta tag i det..
svar: fick den hära kommentaren igår tror jag. tänkte svara på den nu. ja jag har precis börjat. gått där en månad precis innan skolavslutningen. men jag gillar inte skolan, försöker värkligen göra allt för att få bra betyg!
D.L.K vad gör du helst på fritden? har du några lätta skönhetstips som är lätt att röra ihop hemma?
svar: jag shoppar och umågs helst med vänner och familj. ska också börja träna lite! nej, jag är inte alls bra på sånt där. jag bryr mig ärligt talat inte. jag har inte problem med finnar eller acne. har endast lite exem. ska jag vara helt ärlig? jag tvättar sällan bort sminket. dåligt av mig. jag är verkligen dålig på sånt. så det får du fråga nån annan!

tack för alla frågor!
om det är nån som inte hunnit fråga får dom skriva sin fråga i det här inlägget så svarar jag i det här inlägget och länkar dig! kram.

frågestund


tänkte köra på frågestund, blir det lita frågor lägger jag ner frågestunden.
fråga vad ni vill, stoppar när jag känner för det. SJÄLVKLART BLIR DU LÄNKAD!


skoolan


jaaaaag svarar på komentarerna när jag kommer hem.
är i skoooolan nu, vi ska göra nått självportret, så ska leta efter en bild på MIG som jag ska skriva ut. sitter brevid fanny och jacqueline här, haha intressant? nej men vi hörs efter skolan! puss.

NYTT I GARDEROBEN


Gud va man ser bra då. suck. en svart cardigan. 199 kronor.

Trosor 19, 50 kronor. rea.

slarvig

typiskt, hittar inte usb kablen! fan. jag som hade filmat en rolig film på fanny! skit rolig faktiskt, hon visar sina hakOR hahahahha! jaja.
skoldagen var väl helt okej. vi gjorde typ ingeting. eller jo, vi skulle vara fadder åt 6or, kulkul skulle göra lekar med dom. haha. sen har vi inte gjort någonting. efter school åkte fanny med mig till farsta för att jag ville shoppa lite, blev dock bara en tröja och ett par as söta trosor (fanny köpte också trorsor!) visar bild sen. har absolut inget att säga. vill inte tråka ut er mer. hej!

dagens fula outfit. notera att det inte är min mage som stiker ut. HA HA.

en gammal bild på fanny! haha, du är så söt darling!


TISDAGS

hej, hemma för ett tag sen. ska lägga upp bilderna från i tisdag då jag var i stan med fanny och hennes låssas syster. sen i nästa inlägg berättar jag om dagen!


fyfan, jag ser helt jävla fuckad ut.


UCSH!

godmorgon !
jag är sjukt trött. helt galet. jag vill bara sova. jävla skola. ge mig lov, förfan.


skola imorgon

godnatt !
jag suger på att uppdatera, jag vet. men ni älskar mig endå!


09-10



kolla vad min mami kom hem med till mig nyss? en alemnaka som man kan skriva i. bra att ha. i ks fick man sånna, inte i min nuvarande för där är dom för fattiga för att köpa in till alla. fett synd.

skolan..

jag tar nog tillbaks det där med "jag gillar rutiner." SNÄÄÄÄLLA GE MIG SOMMARLOV? fattar ni 1 JÄVLA år tills vi har sommarlov. fyfan va jag hatar skolan..

annars har dagen varit bra, lugn skön. träffat massor, jo men dagen var rolig faktiskt. slutade runt kvart över 1 då jag gick hem och kolla, mamma har storstädat tagit bort massa saker, våran lägenhet är i stortsätt aldeles tom. känns jätte konstigt! vi ska ju somsakt flytta då ska vi ta bilder på lägenheten. sen sprang jag och köpte dricka och nuuuu sitter jag här. tog typ inga bilder idag, ska lägga in bilderna från igår snart.

i början av sommaren 2009. tidigt på morgonen utanför allsångs portar, minne! glömmer ALDRIG.

fanny är lika taggad som jag!


SKOLAN

godmorgon !
idag är det skola, och nu håller jag på att välja kläder. börjar halv 10 sa fanny. hoppas det inte är en lång dag. vi hörs när jag kommer hem. om jag hinner, får ni dagens outfit.

upp tidigt imorgon !


nu måste jag sova !

även fast jag börjar halv 10 imorgon så måste jag vänja mig vid att lägga mig tidigt. 11 är nästan försent. om ni visste hur långsam och irriterad jag är på morgonen, jag borde typ lägga mig halv 10 - 10. nu ska jag iallafall sova. vi hörs imorgon bitti. sovgott sötnosar!


8B

gud jag vet inte varför men jag är nervös. igentligen har ingeting att vara nervös för, jag har gått i den skolan en månad innan skolavslutningen, jag är bekant med dom flesta, vissa känner jag. men det är nått, för jag är nervös. kanske för betygen, eftersom jag ligger väldigt mycket efter. jag känner att det hära året, kommer bli ett toppen år även fast jag måste kämpa! så imorgon börjar klass 8 för mig (igentligen skulle jag börjat 9an). jag är nervös.

hemma nu.

tänkte bara börja inlägget med ; jag är med i veckans blogg hos denna tjej http://pjohanna.blogg.se/ ni får HEMSKT gärna rösta på mig, känn er inte tvingade absolut inte ! men ifall ni har lust, så får ni rösta på mig.

hej & förlåt för dålig uppdatering, har faktiskt varit i stan sen nu. från halv tolv till halv åtta, mina fötter VÄRKER, kan jag ju också tillägga. vi har varit på söder, i stan och i globen. där vi fastnade i djurgårdsaffären, vi stod där två timmar tror jag nog, börja snacka med killen i kassan. haha, han tyckte nog jag var jobbigast, haha.. jag pratade i ett. haha, men jag vet att han tyckte jag var riktigt kul! ( han och en annan kille trodde typ jag hade adhd. haha ) haha, han gav mig ett djurgårs klistermärke. haha. kom inte hem med någonting, blev bara fika. ska shoppa på torsdag då kommer jag hem med något, det lovar jag! haha .. fanny har typ alla bilder så får be henne skicka dom till mig. ska sluta skriva nu, för jag vet själv hur jobbigt det är att läsa långa inlägg. nu måste jag fixa för imorgon, då börjar skolan! nervös.

en trött alice

goooooodmorgon !
fanny ringde och väckte mig, vi ska typ till stan?
jag har sovit jätte dåligt inatt, vaknade runt halv 5 fick för mig att se på paradise hotell på webben sen kunde jag inte sommna förns 6. så ringer fanny, känner verkligen hur jag vill sova bort hela dagen, sista dagen på sommarlovet, hemskt! men nej, alice stiger upp. så nu ska jag sminka mig och platta mitt vackra hår, hahahaha. kanske hinner jag ger er en ful dagens outfit, vi får se.

uppate: lägger bara in dagens outfit innan jag går!

strumbyxor, linne, tjocktröja, hur fulare kan det igentligen bli. oj, ser ut som jag har löshår!

hittade också en bild på fanny som hon tagit med min digitalcamera, (igår.) söt va?

nu ska jag bara kleta på lite mascara sen hoppa i skorna och börja gå ner mot tuben, vi hörs när jag kommer hem. ha en bra dag!

HÄNT EXTRA.



just nu: ska lägga mig ner och läsa skvaller tidning sen paradise hotell !
godnatt hörs imorgon.

HJÄLP!?

alice och fanny pratar om en kille
fanny: men först sa han på telefon..... (stannar upp) och pekar på min näsa
alice: VAAAAAAAA? vad har jag där!? (jag trodde det var ett djur)
fanny: DU HAR EN FINNE, första finnen jag ser på dig!
det är fan historiskt!


är med syster




fanny plingade på min dörr, så hon kom hem till mig. vi har bara chillat kollat på egoinas arkiv, skrattat lite. nu har vi tagit sånna dära tråkiga bilder, som vi delar med oss av. nu ska vi forstätta webba för sebbe (som vi har en lite minnen med, ej persson)

"hej jag har inget liv"




just nu är jag syselsatt genom att TÖNTA mig framför cameran. no life.

dagensssssssssssssssss


tänkte bara visa dagens, hahah barfota -.-
och sen en bild på my siiiiister, hon ville SÅ gärna vara med i min blogg, haha..

vaknat

godmorgon solstrålar !


fridas katt leker

laddar upp youtube klipp på när jag och fridas kattunge busar!

min nya bästavän!

jag vet att du kommer döda mig nu, men du är finast bästavän!

fridas katt sötis!

VECKANS

då kör vi igen, efterlängtade hiss & diss bästis! haha

"hej jag söker uppmärksamhet" på ung08 var det typ helften sånna. springer runt med typ sl märke på tutten kondom märke, skriker och låter. värkligen "hej ser du mig?" det var verkligen pinsamt. det var inte bara 97-96 utan några jag också känner (nämner inga namn). jag var där på ung 1 timma högts den veckan, visst kan det vara kul. men jag fick nog av ung förra året, så denna vecka myste jag med folk på söder typ.

regn hela veckan igentligen stör det inte mig så mycket mer mitt hår. eftersom jag plattar mitt hår varje dag så direkt när jag kommer ut blir det lockigt. jag har inte krulligt, mer lockar där nere. men jag gillar reng annars, det är rätt mysigt!

ytliga bloggar, jag är galet trött på dom dom flesta bloggarna är faktiskt ytliga. därför ger jag tummen upp för egoina! hon värkar vara världens skönaste brud, http://www.egoina.blogg.se 


skolan börjar jag gillar rutiner! även fast det suger att det är ett helt år till nästan sommarlov, så är rutiner skönt! + jag har mycket att kämpa mig upp att nå, för jag har varit väldigt skoltrött förra året, men nu jäklar alice! det här känns så jäkla bra!




blev rätt många dissar kanske kommer in nån mer hiss när jag snackat med bästis! vi gör somsakt tillsammans.


som en kille, typ?

VET NI VAD SOM HÄNDE NYSS?
min dator gav nästan upp. den ville inte sättas på, den stängdes av så fort jag gjorde det. den sluta andas! trodde att både min dator och mitt liv var över. men nu kämpar vi tillsammans. nu är jag lycklig igen.

min älskade dator.

städar

kom hem för en liten stund sedan.
måste städa för vi ska ta kort på lägenheten på onsdag, vi ska ju flytta! så då måste det vara städat. ni ska få blider på hur mitt rum ser ut just nu.. bombnedslag. haha. ska också tvätta idag! riktig - fix dag idag! nu måste jag börja! ska också ringa marlene. vi hörs puss!

före
jag lovar det var 10 gånger värre än på bilderna, ni skulle se min garderob! lastar in allt där. hehe..

efter
fiiiint reeeeeeent, love iiiiiit!

hemma hos min bästavän

@ nu sitter jag hemma hos frida.
ska snart ta bussen hemåt. har precis fixat mig lite. ellre typ bytt tröja satt på mig mjukisar, åker hem i det, typ halv lockigt hår, haha. pallar verkligen inte. frida fixar sig nu. vi hade en jätte mysig ikväll igår, dom mötte upp mig i kungsan vid 9 så gick vi runt där, lyssna på musik och cilla galet. sen åkte vi hem såg på film men vi somna mitt i haha. nu ska jag kolla lite bloggar sen bara sätta på mig lite mascara så ska jag åka sen. vi hörs när jag är hemma! 

bäääästis! 

@ stan


upptate :han ta oufit. med min systers nya camera, hahaha :P den suger. haha, eller helt ok. dock är bilderna utan blixt så dom blir sämre då. nu ska jag käka snabbt och smsa frida och möta henne. puss!

typ fiiiixad nu, ska dra ut till stan och chillagalet u know.
slaggar hos bästis ikväll. vi hörs när vi är hemma där. i love you.

GÅRDAGEN

sitter och laddar ner bilder ifrån mobilcameran, hihi.
förlåt förlåt förlåt förlåt, för dålig uppdatering dom senaste dagarna, har varit lite upptagen. igår blev det grillning iallafall, men jag och fanny pallade typ bara två timmar, skit kallt och det. så vi mötte sebbe (inte persson) haha, så vi chilla galet i stan. sen kom vi till nån fontän där vi träffa en man som skulle bada, haha, med kläder! så fanny fotta han med hans camera, skit skön snbbe. haha. helt seriöst bada han, haha, med kläder. jag doppa fötterna och mina leggings blev blöta. haha. sånt händer bara mig -.- .. jaja, sen gick vi till donken, där träffa jag en tandläkare? haha, och så är det en kille ni vet proffs hårspray HANS PAPPA ÄÄÄÄGER HELA DET! dom ligger bakom det, sköna snubbar. haha. och tandläkaren åt glass, inte bra. snacka med dom, om typ allt möjligt. min blogg? tandläkaren fick min blogg, LOVAR ATT DU SPANAT IN DEN! haha, sen träffa jag nån kille vid bussen? som skrev upp min blogg, hahaha. så jävla härligt. yes, tog lite bilder. fick tillåtelse att lägga upp på tandläkaren och han proffs-killen. hahha. :)

jag och fanny hemma hos fanny.

fanny nyvaken.

juste när jag och fanny skulle till centrum och handla mat till grillningen träffa jag anna och karro. karro hade fått en kattunge! fisen heter den. haha, skiiiiiiiit söt! ville inte lämmna den. men kalla den alice, det låter bra!

där satt vi och grilla.

tog även en sugig bild på "dagens outfit"

mina nya vänner. haha.

nu måste jag logga ut, innan syster kommer hem från island. sover typ hos frida ikväll. fler bilder kommer när fanny skickat dom. dåliga mobilcamra bilder, haha glömde min digitalcamera. förlåt. många pussar.

hemma nu

tänkte bara säga att jag kom hem för en liten stund sedan.
ska tvätta av mig sminket och borsta tänderna och krypa ner i sängen. berättar om kvällen imorgon och då får ni bilder också! godnatt.

kom nyss hem

hej!
hemma nu. jag gick förbi mammas jobb och hämta pengar och nycklar. ska ju ut och grilla ikväll. sitter här helt jävla ofixad. borde gå och duscha och fixa mig. gör det strax! hihih :) har inte mycket att komma med. gjort ett par tråkiga vidiobloggar där vi bara sitter och skrattar, och mitt roliga skratt kommer. haha. kanske lägger upp dom sen, nu ska jag käka frulle och sedan fixa mig. vi hörs strax!

amandavardet.blogg.se


HAHA, asså garvar ihjäl mig åt den hära bruden.
"asså jag vill inte låta som kissie men jag måste hålla med henne om att jag hatar mammor med barnvagnar." men hallå, vad ska dom ha barnet då? shit. "och så går dom där brevid varandra så vägrar dom flytta på sig när man går förbi, asså hallå? vet dom inte vem jag är eller?" stakars tjej alltså, det måste vara nått fel. sveriges pinsamaste blogg.

är med fanny!

hej bloggen! har lagat mat nu hos fanny, ska ju slagga här inatt vi har FF naaaaaaajs va? :)
jag lagade maten, HELT SJÄLV! nu sitter hon brivid mig! har även träffat sebbe och röd huvud, i globen och druckigt frapino men sebbe tog min, DU ÄR SKYLLDIG MIG EN NY! sen har vi varit i enskede, tess minneslund och skogskyrkogården, vi hade vägarna förbi och tänkte gå dit! fanny tog även lite bilder med sin mobil som jag lånar. har med min digitalcamera och mobilcamera också, men dom får ni se imorron eller nått. imorgon ska vi grilla i söder på kvällen också, några. här får ni iallafall några bilder, puss!

jag och fanny tumma på tavlan på ung 08 VI VAR DOM FÖRSTA PÅ DEN TAVLAN!

haha, skit va snyggt namn!

wow, snygging där!

MIN HÄMND!

jag vid theres minneslund!

thres fina minneslund.

fotton på therese.

vi gick förbi ks, LYCKA STAVAS DET! fanny och jag saknar as mycket.

jag lagade mat åt mig och fanny, jag borde fan bli kock!

fannys mat.

jag, otrolig sexig.

randigt och rosa, såklart!



dagens oufit han jag iallafall med! har ju varit rätt dålig på att fotta det!
randig rosa tröja - gina tricot (ny)
svarta thigts med dragkedja - h&m (nya)
bas linne - gina tricot
skärp - mq (nytt)
sen "bästis armband" - nytt hemlig affär! haha
sen på med rosa ballerina, klar!
ska gå runt på stan, kanske ta en fika med fanny! nu ska jag svara på era kommentarer (i era bloggar) Sen ska jag smsa fanny och se om hon är klar. ha en bra dag!
Följ min blogg med bloglovin - bara om ni vill asså, haha

förlåt för dålig uppdate igår!


fanny och jag för längesen. jag i blondt hår, eller guldigt.
fanny ringde nyss, måste börja fixa mig snabbt som faaaan. såg nu att mitt hår blev inte alls bra, aja, får ta tag i det nån annan dag. ska platta håret, sminka mig, sätta på mig kläder och sen ta "dagens outfit" sen självklart svara och acceptera dom få kommentarerna jag fått, men kanske gör det när jag kommer hem. sen vill jag bara säga: FRIDA JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLA OCH DU ÄR ALLTID MITT NUMMER ETT, OCH JAG LOVAR DIG THE VOICE OM DU VILL. JAG ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN! haha vi bråkar lite så ni vet. men nu ska jag skynda! vi hörs om en liten stund. puss.


hej där!


ajajajaj.. va jag har ont i fötterna. har gått på stan sen tolv idag kom nyss hem. nu ska jag färga håret. där har ni bild på dagens shopping. billigt men endå fint! hehe. nu ska jag ha en ta-hand-om-mig-kväll, fixa naglarna. köpte nämligen ett super bra nagel kit idag för 250 eller om det var 350 kr, skit bra verkligen! sen ska jag färga mitt hår mörkare. (hoppas det blir mörkare. och JA ni får se bild sen.) sen raka benen och övriga ställena.. hehe. smörja in mig. haha, behövs värkligen. vi hörs om ett par timmar!

inget att säga


är värkligen skit trött.

ska till stan om nån timma? har inte ens börjat fixa mig,
tänkte bara slänga upp en uppdatering för min ÄLSKADE blogg! nu ska jag fixa mig, kanske oufit sen. puss.

SOVGOTT!

tänkte bara säga godnatt ! (är paous i paradise hotell nu) godnatt !

FAVORIT

det finns ett program jag följer, paradise hotel, dock så blev min favorit utröstad för ett tag sen, mads. jag blev väldigt vääääääldigt ledsen. det var ju han som fick igång stället, det blev ju helt dött utan han. tur kom nicoline in puuuuuuh..
mads var chaaaarkille, min charmkille, min favorit. juste.. om 5 minuter börjar paradise hotel .. ska bänka mig framför mitt favoritprogram somsakt. hörs strax!


HÄXOR


vi är elaka, jag vet.
alice : "melissa ska till spanien"
frida : närdå ? :O hoppas hon solar lite då :P
alice : i vinter, JAG VET jag också haha.


melissa är inte namnet på personen och personen ska inte till spanien, vi andvänder bara det för att inte berätta VEM.

föresten, jag ska till egypten med frida i januari! haha.

MITT LIV

tänkte bara slänga upp ett inlägg (a) har ju varit kass på det idag.
men har ju varit upptagen. nu sitter jag och säger könsord på msn, för jag har så jävla tråkigt. helt seriöst, shit. mitt liv är tråkigt. nu ska jag sociala mig med mamma och pussa henne. min älskade mamma!


STAN

hej!
nu är jag hemma, eller kom hem för ett tag sen, men gick över till marlene nästan direkt. vi snackade, kolla på sunes sommar, chilla bara. var somsakt på ung idag, trevligt men för mycket folk. skit jobbigt. var där ungifär 15 minuter innan jag och frida gick till donken. sen åkte hem (jag hem till marlene då.) ska inte dit imorgon tror jag ? frida ska typ dit.. men kör dom andra dagarna, KANSKE. nu är frida och jag sura på varandra, eller jag la på luren i örat på henne, dumt gjort kanske.. tog dock bara 2 bilder idag, eftersom att det regna och vi eller jag såg ut som en slickad råtta. så ni får njuta av två bilder, FINA BILDER. haha.

frida på donken.

våra nya "bästis armband".

GODMORGON...

helvette..
asså jag är typ SKIIIIIIT SUR, nån person busringde till mig imorse, asså först tänkte jag inte svara, men liksom vägrade sluta? HÅÅÅÅÅÅÅLLA JAG SOVER. allvarligt, jag hatar sånt där ! nu kan jag inte somna om. tog en alvedon, har fortfarande ont i huvudet. halsen. men vi får hoppas det blir bättre. nu ska jag väcka frida, sen ska jag platta håret. JAG ÄR ARG.

uppdate:
ringde frida nyss.. HAHA, den jävlen sov. nu är jag ännu argare!
- hallå det är frida
- FRIIIIIIIDA SERIÖST! UPP MED DIG
- jaja...
- NUUUUUUU


LÄGGA MIG I SÄNGEN'


(bild ifrån förra årets ung08) snacka om pinsamt.
nu blir det säng, imorgon starta ung08, SJÄLVKLART är jag inte där
varje dag detta år. nej fy, vill inte bli stalkers där. haha. men imorgon så
ska jag endå gå, tror jag. ska lägga mig och smsa, men först måste jag bestämma
med frida. GODNATT SWEET DREAMS! DRÖM OM MIG!
men först en stor kopp te!
 KOMMENTERA, JÄVLA TORRBOLLAR!

SPIKMATTOR


har prövat att ligga på en sån dära spikmatta !
gör skiiiiiit ont i början, men sen blir det bara varmt på ryggen och skönt !
alice nya grej, 15 minuter spikmatta varje dag, haha. sägs att man mår bättre & blir mindre stressad.

no life

sitter här ny ducshad, snackar med frida lite på msn !
asså SHIT, jag gör verkligen ingeting. fyfan no life.


SVAR PÅ FRÅGOR

tänkte svara på några kommentarer jag fått !


svar: jag tycker absolut inte jag är fjortis. fjortis ser jag på sånna som har en äcklig atetyd. sen finns det fjortisar som har det som livstil, som typ går med stora fjällräven och foundition i hela facet och läpparna, rand och tre ögonfransar. håret är ett enda stort fågelbo. jag ser inte mig som något av det? tycker inte jag har en äcklig atetyd eller sminkar mig så, eller går med dessa såkallade "fjortis" kläder. och jag hänger inte på plattan. så nej, jag är inte fjortis. frida är inte häller fjortis. ibland kan jag tycka hon kan bli lite dryg, men det kan även jag bli. frida är absolut inte fjortis, även fast jag ibland säger det till henne, ja. frida vet att jag aldrig menar det.


svar: haha, nej det är nog inget märke. eller jag vet inte!? tror inte det. mq är väl inte värsta märkes affären, eller har jag missat nått? haha, rik? nej jag är inte rik, vi är inte fattiga häller, men inte rika. bortskämd, det skulle jag inte säga. jag får det jag vill ha (oftast iallafall) haha. men får inte så ofta pengar, för jag är inte så bra på att hålla reda på sånt om jag ska vara ärlig, tappar eller typ köper jag skit för det. så jag får oftast när jag shoppar med mamma, såklart får jag pengar också. men nästan aldrig för att shoppa för. för då köper jag nästan bara trams ! och en sak: jag tycker mer om att shoppa med min mamma än kompisar, då får man liksom mer. haha !

FÖR MIN BÄSTAVÄN!

goooodmorgon !
OCH GRATTIS TILL MIN ANDRA HALVA, BÄSTAVÄN
OCH LIVSVÄN !
jag älskar dig mest hjärtat glöm aldrig det !

vakande nyss, klockan är inte ens nio ? och nej jag är inte morgonpigg,
vagnade av huvudvärk, halsont och att jag frös. jag får inte bli sjuk, inte nu.
inte sista veckan på lovet, inte nu när jag ska vara på ung. nej inte nu, inte nu !
nu ska jag lägga mig i soffan och zappa mellan kanalerna eller sätta på en film.
hoppas det är bra med er iallafall. och grattis bästis friiiiiida! ha en toppen födelsedag ! :)

kolla va söt jag är ! har hållt på och fixat och för första GÅNGEN klara jag det! bara för min bästavän.

svar på fråga


svar: vi pratatar och bestämmer vad vi ska hissa & dissa ! men självklart kommer vi inte alltid överens om vad vi ska hissa & dissa. tråkigt ? tycker du ? det är som våran "egna lilla grej". vi kommer iallafall inte sluta med det.så det är absolut inte att vi skriver av varandra för vi inte har några egna ider, nej vi gör dom tillsammans sen skriver vi i våra bloggar. så vi kommer alltså överens om vad vi ska hissa & dissa denna vecka. vadå tycker du vi ska göra var för sig ?

chunky monkey

kvällen bjuder på ;

blir en riktig film mys kväll sen blir det telefondejt med bästavän,
kvällen kommer att bli härlig! har satt på mig min rosa mysdress.
nu ska jag bara vänta på att våra gäster gått hem & sen beck !

VECKANS


sommar lovet är snart slut fet diss alltså ! ucsh får ångest av att veta att skolan startar om lite mer än en vecka. jag gillar rutiner, men endå. ett år kvar till nästa sommar lov !

fjortisfyllor , så jävla ute. typ små 97or som leker full på en cider 2,5. haha igår när jag var ute så såg jag små 97 or (dom kan inte vara äldre) som stod och rökte. haha, fan va pinsamma dom var. VÄX UPP ! sen fjortisfyllor sånna som festar på helgen dricker VARJE HELG och strular upp varje kille. ucsh !


brunetter , det är så sjukt fint ! mer äkta en blondiner. jag tycker det är skit snyggt att vara brunett ! och extra stor hiss för att frida ska bli brunett ! (snackar om fejk blondiner nu.)

färgen rosa , så jävla fin färg ! allt ska vara rosa just nu, ALLT ! i love rosa !

sjön


picsss på fanny när vi bada i sjön förut, sötis!
heeeeeeeeelloooooooo !
haha, nu är jag home. blev ingen långvarig solstund.
typ mer som en promenix. men det är helt galet, jag är SJUKT trött.
gäspar fan helatiden. iiiiiiiintressant or what? haha.
har kollat på my super sweet 16. love it ! får se om jag får slagga
hos friiiiiidaaaaaalbiiiiiiino för mami ! annars blir det i veckan,
för där ska jag sova ! haha träffa björn också yeeeeees !

pärla



mamma vet precis hur man gör mig glad !
nu ska jag sola ute vid sjön !  

morgon inlägg

gooooooodmorgon !
skit trött verkligen -.-
får se vad som händer idag,
nu ska jag bara chillipilla. puss puss !

trött & sliten

hej!
gud mina fötter värker, har firat min moster som fyllde år solat solarium och umgåts! nu är jag trött. väntar på att mamma ska komma hem också. har INGETING att säga, så vi får höras ikväll eller imorgon! nu ska jag se på tv eller nått. puss.

detta följde med mig hem idag;

svarar på dom få kommentarerna när jag kommer hem, ska iväg nug igen! tänkte bara visa dagens inköp. allt för bloggen.
´


nu måste jag rusa, koftan är igentligen gammal fast liksom äääh! :P hahah allt var typ på REA , LOVE IT!

OUTFIT


dagens
strumbyxor
linne gt
tröja gt
skärp gt
örhängen
(som inte syns på bild) gt
i stort sätt allt i från favorit butiken gina tricot! nu ska jag få tag på mami, hörs om ett par timmar. hej!

ISLAND


godmorgon!
har sakt hejdå till avla och ducshat ska kanske möta mamma i stan efter hon lämmnat alva på arlanda. så nu måste jag fixa i årdning mig! hörs snart.


I KNOW YOU LOVE ME

varsågod bästis. fast att jag inte skulle göra den nu!
älskar dig mest , annars hade jag fan inte fixat det åt dig haha.
numberonie, godmorgon!/fridaalbiin.blogg.se

jag vet att du älskar mig
& duvet att jag älskar dig! 













@ lur med frida krullis albiin HAHAHAHHAHAHAH :D LOVE U HUNNY

godnatt mina käraste! nu ska jag prata färdigt med krullis i luren och sen lägga mig i sängen!
 


min fina bästavän


snart skvaller i telen med bästis, vi hörs om nån timma - två! (om jag inte somnat.)

pink


rhigt now.
har precis haft våran lilla mys kväll. vi såg filmen "utanför din dörr" som jag såg med fanny i helgen, får inte nog! jätte bra film, jag tittar mest på svenska filmer faktiskt, haha! så den filmen var extremt bra. nu ska jag bara chilla i min rosa mysdress. nej, nu ber mig mamma sluta sitta på datorn. vi hörs ikväll, puss!

LALA


nu har jag fixat mig, äntligen klar! klockan är typ liksom två ? dagarna flyr iväg ! men nu är jag helt klar och funderar på att gå ut haha ta en promenix. jaja ! ikväll blir det myskväll, min lillasyster åker nämligen till islalnd imorgon bitti och då har jag lovat att vara hemma på "mys kväll" hela kvällen. mamma jag och syster. och sen ska jag med till arlanda imorgon, alva vill det visst, sen så får jag se vad som händer. på tisdag är det ung tydligen, trevlans. några som ska dit ?

BILD BRIST

nuuuuu är jag uppe av att min syster SJUNGER hannah montana låtar och öppnar min dörr, BARA för att jag ska vakna. hon sjunger väldigt högt kan jag ju tillägga. haha. ska sätta mig och kolla på TV och äta yoghurt nu, vi hörs om ett par timmar! puss

dags för sängen !

har duschat nu så nu tänkte jag lägga mig i sängen och kanske se på nått rooooooligt eller snacka luren. har typ fått VÄRSTA huvudvärken, bara dunkar aaaaaas jobbigt ! så nu ska jag vila, vi hörs imorgon! godnatt :)


TRÅKIGA INLÄGG


har märkt att det inte är "min dag" idag, klantar mig helatiden. tror jag ska ta en ducsh och fixa mig lite. sen blir det bloggning! förlåt för tråkiga inlägg, om ni kommer på nått jag ska skriva om så är det bara slänga in en kommentar. hörs strax då!


min räddning på kvällarna


typ en sån nästan.
skulle precis sätta mig för att bloggaoch så kommer min syster in:
- aaaaaaaaaalice hjälp mig och min kompis m ed the sims
- nej?
- jooooooooooo
- men nej?
- joooooooooooooo
- du har verkligen svårt NEJ
- snälla snälla snälla
så lyckas dom göra så min lampa går i golvet, min fina natt lampa (som jag ALLTID MÅSTE ha på natten annars kan jag inte sova. gissa om jag fick damp. säger bara det, stakars alvas kompis haha, shit jag skrek så nästan tårarna kom, för en lampa, min lampa! (det var en glaslampa så hela lampan gick sönder.) vad ska jag göra inatt!? sova med taklampan tänd, jag kommer bli rädd!

VECKANS NU



fick den hära tidningen här om dagen "veckans NU" har inte hunnit läsa den än, så tänkte göra det nu. vill ju gärna veta lite mer om victorias hämt mot david, eller jessicas sex sms till anistons ex! haha, vi hörs snart!

liteeee uppdate kanske!?

sååååååååå bloggen! :)
vad har jag gjort igår? absolut ingeting. jag har haft ont i magen, så jag har bara tagit det lugnt framför paradise hotel på webben. men nu mår jag bättre, och kännde att jag skulle ta tag i mitt rum, såg ju verkligen hemskt ut. nu har jag damsugit och fixat allt, så nu är det fint haha. igentligen skulle jag träffa min lillkusin igår eftersom jag inte var med sist. ja, så idag ska jag bara fixa & så :) .. kanske går ut sen mot kvällen. nej nu ska jag börja fixa mig! är ofräcsh.

nuuuuuuu så!


(bilden har ingeting att göra med texten.)
goooooooodmorgon!
förlåt för dålig uppdatering :$ vaknade iallafall nyss, piiiigg! haha. idag är det typ "städdag" haha, ni ska se mitt rum, bomnedslag så det passar perfekt, sen kanske lur med bästis? :) hihi! nu ska jag iallafall käka frulle och städa. lovar jag maaaaaaaaaaassa inlägg idag!


PARAAAAAAAADISE HOTEL NU

jag lever, jag är bara upptagen. vi hörs runt sex-sju! puss


BILD FRÅN I VÅRAS


haha, sitter här hemma hos marlene, utan marlene. känns lite konstigt, haha.  nyss pratat i luren med bästis i typ en timma - en och en halv. skönt att prata. var ute med marlene ett tag, sen försvan hon, nu sitter jag här själv. haha. kommer hon inte inom typ 10 minuter går jag hem till mig. jaaaaao, nu ska jag messa, hörs imorgon bitti! godnatt.

L A T

jag har verkligen varit lat idag, nu måste jag röra på mig! eller sätta på mig kläder... sitter liksom med thsirt. klockan är fem. det här är inte bra, det här är verkligen inte bra! hörs om ett tag! ♥


FIXAR

har suttit och pillrat med bloggen hela morgonen nu, ska försöka ändra lite mer "rosa" i love rosa, allt ska vara rosa! hihi :) uppdaterar om ett tag igen! puss nu har föresten fanny gått hem & nyss tjaffsa jag med mamma över telefon, nu vet ni det! haha

DRÖMKILLE, TYP?




han är nog en av dom snyggaste killarna, fyfan va fin han är!
han är med i johnny tucker most die & desperate housewives.

GODMORGON

förlåt för dålig uppdatering, men har haft annat för mig. fanny sover fortfarande. hon kommer typ inte vakna förns 12. själv har jag suttit och garvat åt hannah montana, haha fyfan va tråkig jag är. idag måste jag köpa hänt extra, haha har suttit och längtat efter den. kärringtidning. föresten min mammas bästakompis man är typ chefredaktör eller nått sånt där på den tidningen så dom får gå på sånna dära ni vet kändis grejer, fast dom gör typ aldrig det (?) jag hade lugnt gått. haha. nej nu ska jag försöka få liv i fanny, tror ni jag lyckas? det tror inte jag.

LITE UPPDATE



bilder från idag
hej där!
nu är jag äntligen hemma. efter träningen gick vi hem till fannys mamma och kolla på film. sen var jag tvungen att gå hem och äta. men vi ska träffas efter och hon ska sova hos mig. imorgon ska vi träffa andreas tror jag.kanske ska jag sova hos frida imorgon, bror på. jag mår lite illa och är sjukt trött. men jag hoppas! saknat henne. ja, asså jag har verkligen INGET och säga, men jag hoppas allt är bra med er. skriver sen när jag har nått att säga! kram på er.


BILD PÅ MIN KUSIN


gooooodmorgon!
jag somnade runt halv två, kollade på "i walk to remember" har sett den förut, men får aldrig nog. så fin! sen vakna jag elva, kolla lite på disnyeeeeee chanel typ. hahha. ja, väntar på att fannuh ska ringa. hon ska följa med mig när jag tränar, haha! men det är ju inte förns halv två så. ja :) men nu ska jag chilla lite på pläääyahead & hemsidor. pusssssss!

BEROENDE




alice. oseriös. beroende. ja det är ungifär det jag gör just nu. helt osminkad på bilderna. påsar under ögonen, ja jag har sovit dåligt inatt. somna runt halv 4 vakna tidigt. nu är det dax för film och min smoothie (men jag måste erkänna att den är godare med bara hallon. nu är det blåbär & hallon. jag gillar ju inte ens blåbär.) vi hörs imorgon! godnatt.


träning & fanny imorgon

imorgon ska jag träääna & träffa fanny och hemlig. vet inte om jag får skriva i bloggen, haha. hinner träna också på förmiddagen, härligt! pratar med frida hon bara ingronerar mig. hon fixar sin design SKIT fin, men mig har hon dissat hela tiden. hon har lovat mig och fixa detaljer, men nejnej.. frida KÄNN DIG DISSAD.


ROSET


jag blir helt galen. gud så många söta klänningar ginatricot fått in. 249 kronor, nästan gratis. finns även i grön och svart med blommor på. den rosa var helt klart min favorit.

OSERIÖS BILD


hooooooome.

nu har jag umgåts med fanny typ ett helt dygn. mysigt! var föresten med lukas lite också, rolig kille! haha. vi spela ett spel som hette "drömdejten" otroligt tråkigt spel. haha, snacka bara hade allmänt mysigt. nu är mamma i centrum för att hämta pengar till mig, häääärligt! jag ska chilla ikväll, sjukt trött. imorgon ska jag följa med fanny till stan, eller hur fanny? haha. igentligen skulle jag träna, men det verkar som jag får hoppa det, tråkigt. hade faktiskt sett fram imot lite träning. jag har inte så mycket att säga. vi hörs snart!

träffa sistah

tänkte bara lägga upp dagens chill outfit innan jag drar och träffar fanny.

strumbyxor
linne - gt
tjocktröja - beccas
jag är oseriös.
nu ska jag tagga, hörs ikväll! chiao!

inte tid

im home bitches, men jag ska bort vid halv 5 igen. så viiiiii hörs ikväll. love you.


NU: SYSTER!

tänkte bara säga att nu ska jag fixa mig det sista och sen möta fanny i centrum. ingen aning om det blir mer bloggning idag. kanske en vidioblogg? haha. vi får se! ha en toppenkväll! puss
´

fanny och jag i kunskapsskolan i sexan, tror jag. eller sjuan?

BÄSTAVÄN & SYSTER


haha, hämska bilder. men fan, det bjuder jag på.
ligger här. helt död typ. ska fixa mig för tonight. frida kan typ inte träffas? jag träffar antagligen fanny. så jag ska smsa henne och kolla läget. jaao, har liksom inget att blogga om. men kan ju alltid kolla lite på nån affär och slänga upp nått snyggt. eller nått, eller nu ska jag pröva den turkosa klänningen jag köpte igår. ska se om den är fin. kanske fottar. pussar.


träffa fanny?

hejhej. kom hem runt två tiden. nu har jag ducshat och sminkat + plattat håret och satt på mig kläderna. för första gången på länge har jag på mig thirt.. igentligen gillar jag inte det, men liksom den här köpte min syster för sina pengar igår till mig, så då måste jag ju ha på mig den minst en gång.  tog självklart bilder. med mobilcameran. min digitalcamera är urladdad. måste ladda den. föresten, träningen gick super bra! och det var sjukt kul, något jag kommer fortsätta med verkligen! jag ska typ möta fanny när hon är klar. men nu ska ni få dagens outfit, sååklart!

dåliga bilder, ursäkta.
jeans: bikbok
linne; gt
örhängen som knappt syns; chanel
thsirt; från syster

uppdate: fanny ska på chingchong resturang ikväll, vi träffas efter det istället. kanske. haha, såg precis fridas hund i camen fyfan va rolig den ser ut. haha.

ROSA DRESS


mot gymmet! önska mig lycka till.. vi hörs när jag kommit hem.

amanda med rosa hår


en hemlighet.. jag sover med en docka, amanda heter hon. haft henne typ hela livet. haha. nu ska jag iallafall sova! hörs imorgon bitti. godnatt!

RSS 2.0